Oj ile jeszcze nas czeka takich sytuacji zanim nasze maluszki staną się samodzielneNo cale szczescie... szybko zauwazylam bo teraz to raczej nie spuszczam go na dluzej z oczu...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj ile jeszcze nas czeka takich sytuacji zanim nasze maluszki staną się samodzielneNo cale szczescie... szybko zauwazylam bo teraz to raczej nie spuszczam go na dluzej z oczu...

ooo u mnie to samo - rzeczy sa dla mnie a nie ja dla rzeczy...ale niektorzy maja inne zdaniewłaśnie P rozkręcił mój tel. i wiecie co znalazł w środku- proszek do prania
ja zaczełam sie śmieć- a on wkurzony
no taka jestem że nie przywiązuje uwagi do rzeczy martwych![]()

A kawusia z nowego przepisu?ja tu gadu gadu a czekolada, którą otworzyłam do kawusi znika, została 1/3![]()
Nie ma na BB nikogo więc buszuję po allegro, SEXY TUNIKA ZE WSTĄŻKĄ KILKA KOLORÓW 29,99 (360148871) - Aukcje internetowe Allegro
może w końcu coś wybiorę

raczej do 9.oo - czasem do 9.30...ale zdarzalo sie do 11.ooU nas tak samo a do której śpicie bo my tak do 8,30 czasami do 9 oczywiście ja bym dała radę i dłużej:-) ale młody niebardzo![]()

...jak na prwawdziwa Marianne przystalo musze sie wyspac, co nie?

Hrudzia jutro tą kawusię sobie zrobię, bo jak pisałam to już piłam.ojej
A kawusia z nowego przepisu?![]()
jeśli nie to wejdzcie na strone Ratuj Maluchy, sześciolatki do szkół, likwidacja zerówek, protest - Start i oddajcie swój glos sprzeciwu
U nas też tak jest. Aż zazdrosna jestem,bo na mój widok tak się nie rwie.Kasiu, jak mój mąż wraca z pracy to Maciuś aż się cały trzęsie z radości. To pomyśl jak Kubuś będzie się cieszył jak Ty będziesz wracać.
Mój jest taki,że marudziłby mi "a dlaczego ty takiej krótkiej kiecki nie założysz??" Nie czuję się w takiej dł i tyle. Jeszcze nie wie,że wszystkie latowe podfruwajki poszły do spalenia;-)BLIMKA do tej tuniki założyłabym spodnie, bo mąż by mnie z domu tak nie wypuścił.
Gratuluje ja też piszę prace magisterską i też okropnie mi się niechce, ale na szczęście już mam końcówkęA ja się muszę pochwalić, że mam już całe 4 strony pracy mgr. Jeszcze tylko jakieś 66 stron i po robocie![]()

A jak jedziemy samochodem i ma potrzebę to jest afera na całego, więc jeżdzimy z ..... nocniczkiem
Kobietki jak wam się to udaje.