Oj ile jeszcze nas czeka takich sytuacji zanim nasze maluszki staną się samodzielneNo cale szczescie... szybko zauwazylam bo teraz to raczej nie spuszczam go na dluzej z oczu...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj ile jeszcze nas czeka takich sytuacji zanim nasze maluszki staną się samodzielneNo cale szczescie... szybko zauwazylam bo teraz to raczej nie spuszczam go na dluzej z oczu...

ooo u mnie to samo - rzeczy sa dla mnie a nie ja dla rzeczy...ale niektorzy maja inne zdaniewłaśnie P rozkręcił mój tel. i wiecie co znalazł w środku- proszek do prania
ja zaczełam sie śmieć- a on wkurzony
no taka jestem że nie przywiązuje uwagi do rzeczy martwych![]()

A kawusia z nowego przepisu?ja tu gadu gadu a czekolada, którą otworzyłam do kawusi znika, została 1/3![]()
Nie ma na BB nikogo więc buszuję po allegro, SEXY TUNIKA ZE WSTĄŻKĄ KILKA KOLORÓW 29,99 (360148871) - Aukcje internetowe Allegro
może w końcu coś wybiorę

raczej do 9.oo - czasem do 9.30...ale zdarzalo sie do 11.ooU nas tak samo a do której śpicie bo my tak do 8,30 czasami do 9 oczywiście ja bym dała radę i dłużej:-) ale młody niebardzo![]()

...jak na prwawdziwa Marianne przystalo musze sie wyspac, co nie?

Hrudzia jutro tą kawusię sobie zrobię, bo jak pisałam to już piłam.ojej
A kawusia z nowego przepisu?![]()
jeśli nie to wejdzcie na strone Ratuj Maluchy, sześciolatki do szkół, likwidacja zerówek, protest - Start i oddajcie swój glos sprzeciwu
U nas też tak jest. Aż zazdrosna jestem,bo na mój widok tak się nie rwie.Kasiu, jak mój mąż wraca z pracy to Maciuś aż się cały trzęsie z radości. To pomyśl jak Kubuś będzie się cieszył jak Ty będziesz wracać.
Mój jest taki,że marudziłby mi "a dlaczego ty takiej krótkiej kiecki nie założysz??" Nie czuję się w takiej dł i tyle. Jeszcze nie wie,że wszystkie latowe podfruwajki poszły do spalenia;-)BLIMKA do tej tuniki założyłabym spodnie, bo mąż by mnie z domu tak nie wypuścił.
Gratuluje ja też piszę prace magisterską i też okropnie mi się niechce, ale na szczęście już mam końcówkęA ja się muszę pochwalić, że mam już całe 4 strony pracy mgr. Jeszcze tylko jakieś 66 stron i po robocie![]()

A jak jedziemy samochodem i ma potrzebę to jest afera na całego, więc jeżdzimy z ..... nocniczkiem
Kobietki jak wam się to udaje.