hruda
Fanka BB :)
Tygrysku - a co tam...powymyslaj nam, bedzie wesolo
...albo i nie
;-)
Carioca - dzieki ale mam jeszcze..tez sie popsulam bo pije te jedna flaszeczke chyba 4 dzien...ale w sobote sobie odbije bo mam spotaknie klasowe za miastem, w jakies chacie z wyzera i noclegami dla przyjeznych...no zobaczymy
Kasia - ja to jestem okrutna bo tylko o mojej mamie pomyslalam jesli chodzi o opieke nas Stachem..a tesciowa dzis dzwonila i "plakala" ze ona tez moze wziac urlop i zaopiekowac sie przez chocby 1 tydzien...nie wiem co mam zrobic...ale szczerze - boje sie ze mi Stacha zepsuje bo ona go tylko nosi, sciska, i zabawia..a on taki ze jak spiacy to grzecznie sam zasnie i nie potrzbuje kolysania i noszenia...ale ona tego nie rozumie
i stoi na lozeczkiem i guga
...albo i nie
;-)Carioca - dzieki ale mam jeszcze..tez sie popsulam bo pije te jedna flaszeczke chyba 4 dzien...ale w sobote sobie odbije bo mam spotaknie klasowe za miastem, w jakies chacie z wyzera i noclegami dla przyjeznych...no zobaczymy

Kasia - ja to jestem okrutna bo tylko o mojej mamie pomyslalam jesli chodzi o opieke nas Stachem..a tesciowa dzis dzwonila i "plakala" ze ona tez moze wziac urlop i zaopiekowac sie przez chocby 1 tydzien...nie wiem co mam zrobic...ale szczerze - boje sie ze mi Stacha zepsuje bo ona go tylko nosi, sciska, i zabawia..a on taki ze jak spiacy to grzecznie sam zasnie i nie potrzbuje kolysania i noszenia...ale ona tego nie rozumie
i stoi na lozeczkiem i guga

jeśli nie to wejdzcie na strone 

ale poważnie bo jak on tylko się skrzywi czy zajęczy to ona nie wie co zrobić ale jak Twoja teściowa sama proponuje to zostaw jej go raz i będziesz miała na jakiś czas "spokój z teściową" a od jednego razu to ona Ci go nie popsuje o nie.