reklama

Wrześniówkowe mamy

Tygrysku - a co tam...powymyslaj nam, bedzie wesolo:-D...albo i nie:baffled:;-)
Carioca - dzieki ale mam jeszcze..tez sie popsulam bo pije te jedna flaszeczke chyba 4 dzien...ale w sobote sobie odbije bo mam spotaknie klasowe za miastem, w jakies chacie z wyzera i noclegami dla przyjeznych...no zobaczymy:sorry2:
Kasia - ja to jestem okrutna bo tylko o mojej mamie pomyslalam jesli chodzi o opieke nas Stachem..a tesciowa dzis dzwonila i "plakala" ze ona tez moze wziac urlop i zaopiekowac sie przez chocby 1 tydzien...nie wiem co mam zrobic...ale szczerze - boje sie ze mi Stacha zepsuje bo ona go tylko nosi, sciska, i zabawia..a on taki ze jak spiacy to grzecznie sam zasnie i nie potrzbuje kolysania i noszenia...ale ona tego nie rozumie:crazy:i stoi na lozeczkiem i guga:crazy:

reklama
Moim małym też się zajmuje moja mama, teściowa jest daleko więc nie ma dylematu kogo wybrać ;-)

Enia, napisz jak to z tym nocnikiem bo jestem strasznie ciekawa!

Hruda, miłego spotkania klasowego. Jakieś wypaśne.

AsiaKC - najpierw jak miał jakieś 5 i pół miesiąca zaczeliśmy "polować", ale on od początku robi to bardzo regularnie.
Rano jak wstanie to sadzam go na nocniczek prawie zawsze zrobi kupke i siusiu. :-) A drugi raz robi popołudniu i wtedy daje znak zaczyna marudzic i pokrzykiwać, no i ściska tyłeczek, żeby tylko nie narobić w gatki:baffled: tego niecierpi:tak:
Raz jak wracaliśmy z weekendu to odstawił taki cyrk w samochodzię, żę szok:szok::szok:
Myślałam, że narobił w pieluszke, a on bohater dzielnie się trzymał przez ostatnie 10 km i odetchnął z ulgą w domku na widok nocnika;-) I od tej pory zabieramy to sprzęcisko ze sobą:-)
Poza tym umie sam siadać nawet z płaskiej powierzchni, mówi mama, tata, baba, dziadzia, da da da, a przez ostatnie dni nawija non stop i cały czas śpiewa o la la o la la.....:rofl2:

dobra hrudzia to zaczynam wymyślać ;)
wczoraj pisałyście o serialach ja uwielbiam lost, dr house czasem trafie na klan i m jak miłość
popijam redsika bo winka nie mam w bareczku i jestem zła bo B nie dostał premii i będzie kiepski miesiąc bleeeeeee

Dziewczyny czy jesteście za tym aby 6 letnie dzieci szly do szkoly?:szok: :no:jeśli nie to wejdzcie na strone Ratuj Maluchy, sześciolatki do szkół, likwidacja zerówek, protest - Start i oddajcie swój glos sprzeciwu:tak:

a ja tego nie popieram , sama puszczam swoją córkę która będzie miała 5 l do zerówki ponieważ ona bardzo mnie męczy że chce iść do szkoły a za przedszkole nie mam zamiaru płacić po 240zł.za miesiąc, bo wolę wydać te pieniądze na dzieci . i jak najbardziej popieram to iż dzieci bedą chodziły do zerówki już od 5 l. .
ale każdy ma swoje zdanie , ale mój mąż się z miłą chęcią do was przyłączy , ponieważ on ma takie samo zdanie jak wy moje drogie kobietki.:-)

A ja witam nocą:-p
musze jeszcze nadrobić czytanie jak narazie jestem na ostatniej stronie będę czytać od tyłu :laugh2::laugh2::laugh2:
o kurcze Carioca to niefajnie że takie coś im się przytrafiło, ale ja nie mam mebli bo sama od 2 lat się urządzam i mam pustki ale wierzę że bliżej znajdą się życzliwi ludzie i pomogą
dobra mala w końcu zsneła a ja pójdę coś w kopać w ogródek może uda mi się prosto hehehe
Żartowałaś o tej porze????????
Tygrysku - a co tam...powymyslaj nam, bedzie wesolo:-D...albo i nie:baffled:;-)
Carioca - dzieki ale mam jeszcze..tez sie popsulam bo pije te jedna flaszeczke chyba 4 dzien...ale w sobote sobie odbije bo mam spotaknie klasowe za miastem, w jakies chacie z wyzera i noclegami dla przyjeznych...no zobaczymy:sorry2:
Kasia - ja to jestem okrutna bo tylko o mojej mamie pomyslalam jesli chodzi o opieke nas Stachem..a tesciowa dzis dzwonila i "plakala" ze ona tez moze wziac urlop i zaopiekowac sie przez chocby 1 tydzien...nie wiem co mam zrobic...ale szczerze - boje sie ze mi Stacha zepsuje bo ona go tylko nosi, sciska, i zabawia..a on taki ze jak spiacy to grzecznie sam zasnie i nie potrzbuje kolysania i noszenia...ale ona tego nie rozumie:crazy:i stoi na lozeczkiem i guga:crazy:

Hruda gdybym nie karmiła to bym Ci pomogła z ta flaszką:)))

A co do zostawiania małego ja prawdę mówiąc zostawiam małego tez tylko z moja mamą moja teściowa to by sobie raczej nie poradziła:-p:zawstydzona/y: ale poważnie bo jak on tylko się skrzywi czy zajęczy to ona nie wie co zrobić ale jak Twoja teściowa sama proponuje to zostaw jej go raz i będziesz miała na jakiś czas "spokój z teściową" a od jednego razu to ona Ci go nie popsuje o nie.

AsiaKC - najpierw jak miał jakieś 5 i pół miesiąca zaczeliśmy "polować", ale on od początku robi to bardzo regularnie.
Rano jak wstanie to sadzam go na nocniczek prawie zawsze zrobi kupke i siusiu. :-) A drugi raz robi popołudniu i wtedy daje znak zaczyna marudzic i pokrzykiwać, no i ściska tyłeczek, żeby tylko nie narobić w gatki:baffled: tego niecierpi:tak:
Raz jak wracaliśmy z weekendu to odstawił taki cyrk w samochodzię, żę szok:szok::szok:
Myślałam, że narobił w pieluszke, a on bohater dzielnie się trzymał przez ostatnie 10 km i odetchnął z ulgą w domku na widok nocnika;-) I od tej pory zabieramy to sprzęcisko ze sobą:-)
Poza tym umie sam siadać nawet z płaskiej powierzchni, mówi mama, tata, baba, dziadzia, da da da, a przez ostatnie dni nawija non stop i cały czas śpiewa o la la o la la.....:rofl2:
A może Twój synek jest z września 2006 :-D:-D:-D:-D:-Dżartowałam i gratuluję no wiesz to taka malutka zazdrość:-):-)I duża buźka dla maluszka za jego ośągnięcia
witam! maz w pracy wiec ja mariannuje :-D. ide czytac, pozniej sie odezwe.
ja też lecę czytać do później
[

Doczytałam resztę:tak:
Udało mi się wstawić nawet jeden cytat, ale wstawianie następnych... katastrofa:no: Kobietki jak wam się to udaje.
Podczas czytania zaległych stronek zaznaczasz ten [+] przy każdym poście który chcesz zacytować i na końcu naciskasz [odpowiedz]i pojawią się wszystkie zaznaczone posty,

A pisałam Wam powoli odzyskuje talie!!!!! :-) Schudłam 2 kg!!!!!:-)
Gratuluje:-)

Hruda - to fajnie by bylo sie spotkac :tak: Chcesz winko, bo jade do Tesco ;-)

Musze zrobic zakupy przed weekendem, bo w sobote wyjezdzamy i wracamy w niedziele, Stasiek zostaje sam z dziadkami na ok. 24 godziny! Juz oczami wyobrazni widze jak tesc karmi Staska truskawkami z supermarketu i wystawia na pełne slonce bez posmarowania kremem z fitrem UV
Ale pamiętaj jak będą odparzenia to na pewno zastosuje mączkę ziemniaczaną prawda czy cos pomieszałam?;-):-):-):-)

Ok lece na serial ciekawe czy Marta dziś urodzi:baffled:
I co? urodziła już?Bo nie oglądałam już dawno tego serialu.

reklama
za moich czasów to się podawało adres strony internetowej i datę ale to było dawno, najlepiej chyba zapytać promotora bo każdy ma inną koncepcję przypisów:dry::dry:
tak, na pewno kazdy promotor chce inaczej. u nas tak bylo :baffled:

Majandra nie zazdroszcze, pamiętam jak siedziałam nad moją pracą do 3 w nocy czasami, a jaka to ulga jak juz jest po wszystkim:-D:-D:-D
a ja swoja napisalam w cztery dni

Dziewczyny a może powinnyśmy kłaśc nasze maluchy godzinkę później:tak: to może by dłużej pospały.
u nas to nie dziala. chociaz ja nie moge narzekac. ok 6 piotrus budzi sie na mleczko i potem spi do 8, 8 30.

Wczoraj bylam na firmowej kolacji i po truskawkowym tiramisu do dzisiaj mi niedobrze.
fuj! jakie truskawkowe??? :szok: ale na oryginal smaka mi narobilas :tak: musze kupic mascarpone :tak:

U nas też tak jest. Aż zazdrosna jestem,bo na mój widok tak się nie rwie.
wyczytalam ostatnio, ze 8 miesieczne maluchy tak maja, ze ciesza sie bardziej na widok taty niz mamy. odetchnelam z ulga bo myslalam, ze i u nas jest cos nie tak.

Czuję się za stara na takie długości i wydaje mi się że mi nie wypada już z dwójką dzieci.
ale mnie denerwuja takie teksty! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przykurcz kciukow jest niefajny
a co to jest? czym sie to objawia?

Ok lece na serial ciekawe czy Marta dziś urodzi:baffled:
...urodzila... ale kila caly ten porod :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry