reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
i jak najbardziej popieram to iż dzieci bedą chodziły do zerówki już od 5 l. .
we wloszech dzieci chodza do szkoly od 6 lat. moj brat przez to tez tak zaczal. i wszyscy moi koledzy z klasy byli o rok ode mnie mlodsi. i bylo git. nikt nie narzekal. ale fakt jest taki, ze tam poziom nauki (jak zreszta na calym zachodzie) jest sto lat za nami! i nie rozumiem dlaczego ktos kto skonczyl studia za granica tak sie tym chelpi. ja bylam, widzialam i dziekuje bogu, ze moi rodzicew pore sie opamietali i wrocili ze mna do polski poki nie bylo za pozno i moglam uczyc sie tutaj. przynajmniej cos mi w glowie zostalo ;-) ... no powiedzmy... ;-)

Izabela - Mama Stanislawa baaaardzo dziekuje...czasem mysle ze on przez to swoje "powazne" imie jest taki niezniszczalny i ...wersja dla poczatkujacych:sorry2:
Tygrysku - skopalas po ciemku ten ogrodek:szok::-D..ty to masz zaciecie - prawdziwy tygrysek - terminator:tak:;-)
Atru - co slychac?

dziewczyny nie doczytalam wszystkich zaleglosci i dlatego pytam co z kavell? odezwala sie? oby nic powaznego nie dzialo sie z hanife. nie chce krakac ale moj brat kiedys podlapal ochydne chorobsko w cieplych krajach... oby przyczyna byla inna :-(

dziewczyny nie doczytalam wszystkich zaleglosci i dlatego pytam co z kavell? odezwala sie? oby nic powaznego nie dzialo sie z hanife. nie chce krakac ale moj brat kiedys podlapal ochydne chorobsko w cieplych krajach... oby przyczyna byla inna :-(
Nie pisala TU nic od 29 kwietnia, ale weszlam na bloga i napisane dzis 8 maja ze przerwa do niewiadomo kiedy...i zebysmy sie nie martwily...dziwne - zawsze taka gorliwa w pisaniu bloga...mam nadzieje ze wszytsko git
A Aneczka? Gabdis? i Harsh i Olik? Shinead?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry