Naomi01
Wrześniowe mamy'07
no to ja tez mykam. wkurza mnie to, ze mi sie kazda strona po 3 minuty laduje
milej nocki dziewuszki ;-)
wspolczuje mnie tez by to wkurzalo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to ja tez mykam. wkurza mnie to, ze mi sie kazda strona po 3 minuty laduje
milej nocki dziewuszki ;-)
Ciekawe...Izabela, Klavell od 30.04 się nie pojawia na forum i właśnie zajrzalam na jej bloga
Z zycia mojej kruszynki!!! - Onet.pl Blog
i osłupiałam. Nie wiem co myśleć![]()

a ja tego nie popieram , sama puszczam swoją córkę która będzie miała 5 l do zerówki ponieważ ona bardzo mnie męczy że chce iść do szkoły a za przedszkole nie mam zamiaru płacić po 240zł.za miesiąc, bo wolę wydać te pieniądze na dzieci . i jak najbardziej popieram to iż dzieci będą chodziły do zerówki już od 5 l. .
ale każdy ma swoje zdanie , ale mój mąż się z miłą chęcią do was przyłączy , ponieważ on ma takie samo zdanie jak wy moje drogie kobietki.:-)

wyczytalam ostatnio, ze 8 miesieczne maluchy tak maja, ze ciesza sie bardziej na widok taty niz mamy. odetchnelam z ulga bo myslalam, ze i u nas jest cos nie tak.
Bartek za mną jest i to strasznie
Może dlatego że go nie widzi 
, z jedzeniem też jest na NIE
.
, 

, jak wszystko inne zreszta
.
. nareszcie! jeszcze przed wyjazdem na wakacje musimy kupic nowy fotelik. juz wczoraj ogladalismy. jakies 3 stowy znowu nie nasze 
. zaraz sie ubieramy i idziemy na balkon przesadzac kwiatki. potem piotrus bedzie spal (tez na balkonie) i bede miala chwile zeby sie ogarnac bo jak tylko wstanie to jedziemy nowa fura na spacer