reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się piątkowo!!!!

Właśnie synuś usypia....więc mam chwilkę wolną,pranie też już się pierze od 6-stej

a ja tego nie popieram , sama puszczam swoją córkę która będzie miała 5 l do zerówki ponieważ ona bardzo mnie męczy że chce iść do szkoły a za przedszkole nie mam zamiaru płacić po 240zł.za miesiąc, bo wolę wydać te pieniądze na dzieci . i jak najbardziej popieram to iż dzieci będą chodziły do zerówki już od 5 l. .
ale każdy ma swoje zdanie , ale mój mąż się z miłą chęcią do was przyłączy , ponieważ on ma takie samo zdanie jak wy moje drogie kobietki.:-)

Tak dużo płacicie za przedszkole:szok:
Ja coś około 100zł. za 5 godzin, a jak potem oddam ją na 8 godzin to jakieś 150zł. łącznie z jedzeniem:baffled:

wyczytalam ostatnio, ze 8 miesieczne maluchy tak maja, ze ciesza sie bardziej na widok taty niz mamy. odetchnelam z ulga bo myslalam, ze i u nas jest cos nie tak.

No to u nas na odwrót:crazy: Bartek za mną jest i to strasznie :tak: Może dlatego że go nie widzi :baffled:

Ja równie żwitam o poranku!!!

Słonko u nas pięknie świeci, a mój synuś wcale nie zamierza usnąć:baffled:, z jedzeniem też jest na NIE:baffled:.
Właśnie zdobył nową umiejętność, nauczył się stawać w wózeczku:no:,
Jest z siebie dumny jak paw i posyła mi ten swój czarujący, niewinny uśmieszek:-D:-D
Od dwóch tygodni ciągle wystawia czubek języczka, zaczyna mnie to martwić:-(, wygląda to tak jakby coś chciał wypchać może to te zęby, Czy wasze dzieci też tak robią???

Witam się z bólem głowy:-( Maciuś dziś coś ok. 5 zaczął się budzić, to go wzięliśmy do siebie i spał z nami do 7. Ale za to ja się nie wyspałam, bo spałam na boku, a nie przepadam tak spać:no:

witam sie z rańca:tak:
nie czytam wczorajszych zaleglości bo czasu brak :no: zaraz jedziemy zawieść Mateuszka do teściowej a z Olą do arelgologa:tak:
Życzę wszystkim milego i slonecznogo dzionka:-);-):tak:

ja tez sie witam :-D
mnie tez strasznie dzis boli glowa, mimo iz w nocy spalismy bez sensacji.
enia- moj z jezykiem robi to samo. tez zwalam na zeby :laugh2:, jak wszystko inne zreszta :sorry2:.
zapomnialam wam wczoraj powiedziec, ze kupilismy piotrusiowi nowego merola :laugh2:. nareszcie! jeszcze przed wyjazdem na wakacje musimy kupic nowy fotelik. juz wczoraj ogladalismy. jakies 3 stowy znowu nie nasze :baffled:

reklama
monia- sloneczny to on bedzie na pewno :tak:. zaraz sie ubieramy i idziemy na balkon przesadzac kwiatki. potem piotrus bedzie spal (tez na balkonie) i bede miala chwile zeby sie ogarnac bo jak tylko wstanie to jedziemy nowa fura na spacer :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry