reklama

Wrześniówkowe mamy

Luandzia Ty sie relaksujesz a dziecie cieżko pracuje w tym czasie:-D:-D:-D

Dziewczyny przestańcie z tymi goframi bo mi zaraz język ucieknie do ....
tutaj nie ma takich dobrych gofrów:crazy:
A wasze maluszki sie opaliły?? Mój ma dłonie opalone równo z rękawami:laugh2::laugh2::laugh2: łapki brazowe reszta biała:rofl2::rofl2:

Mój ma ciemną karnację po mężu,jego łapki wyglądają jakby miał brudne niedomyte,buzia ciemna i wszyscy jak chodzę z nim po mieście czy gdziekolwiek to "ojejku,jaki już chłopczyk ślicznie opalony"
W krótki rękaw go jeszcze nie dawałam bo u nas na dolnym śląsku do górna granica 15-17 st.,ale od poniedziałku ma być od 25st.
Olkę już ubrałam w krótki rękawek i biega z dziadkiem po ogródku:tak:
Bartek już wstał,więc się zbieramy na ogródeczek;-)

reklama
Dzisiaj mam małego doła z powodu tego, ze nie mam czasu. jak nie urok to przemarsz wojsk. Dobra nie marudze, ale i tak juz mi lepiej.

Etka, Blimka, Majandra, Harsh - tak sobie kiedys weszlam na ten wątek od początku, kiedy to bylysmy w ok. 6tego tyg. ciąży... Jak nasz świat się zmienił od tamtego czasu :-)

Życze milego dnia, wpadne wieczorkiem!

Mały zasnął, nie wiem dlaczego, więc muszę się sprężyć. Podszykować obiadek, przelecieć się ze ścierą (bo jutro nie będę miala czasu) i najważniejsze-obciąć Matysowi pazury! Jutro S ma wolne + wypłata i jedziemy na zakupy,a później marzy mi się gril u mamy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Dzien dobry wszystkim.
Umnie pogoda idntyczna jak u Blimki:-(Myslalam ze bedzie taka pogoda co dziennie ale coz pomylilam sie.Moze bedzie tak jak powiedzial moj wspollokator "przyszedl weekend i pogoda sie schrzanila"oby nial raceje i od poniedzialku wroci do nas piekne sloneczko.
Ja Naomi tez wzielam do lozka nad ranem bo juz sie gadane wlaczylo.Pomeczyla sie troche bo nie mialam sily sie z nia bawic,dostala butelek i spi do tej pory:szok::szok::szok:Chyba mi w nocy podmienili dziecko:-D

Xeone dzieki za informacje o dziewczynach.
A Blimka ma racje prestancie tak gadac o tych gofrach bo oszaleje.Musiala bym jechac do Polski zeby zjesc takiego pysznego gofra z bita smietana,owocami.Az mi slinka pociekla:zawstydzona/y:

A ja zajrzlam do maszego pokoju bo cos mi podejrzane ze Naomi tak dlugo spi,a tu Naomi lezy se grzecznie u nas w lozku i sie bawi:-D:-D:-DSzok zadnego krzyku typu"hallo ja juz wstalam"

Wczoraj mnie nie było, bo robiłam wystawkę na allegro. Skorzystałam z nieobecności J, bo wczoraj wyjechał na noc w trasę. Dzis jednak wraca.
Wkurzyłam sie bo kiedy juz wystawiłam to coś nacisnęłam i wszystko mi zniknęło. Siedziałam do 2 w nocy a dziś mały jak zwykle pobudka o 5 więc jestem jak pijana.

Przeczytałam ale nie wszystko, cieszę się ,że z Klavell wszystko oki.

Xeone dziękujemy za informacje :-) i to dobre informacje o dziewczynach:-):-):-)

A ja wpadłam na momencik przygotować obiadek (dziś będzie na obiad ryba "ala Hruda" ) i dalej na spacerek:-):-):-)
Pozdrawiam

Ale cisza,slychac jak mucha przelatuje:-DA wieczorem bedzie takie oblezenie ze znowu niebede mogla tego nadrobic.Pewnie w Polsce jest sliczna pogoda:-(i wszyscy sa na dlugich spacerkach.Zazdroszcze wam.Buziaki

reklama
U Nas w dalszym ciagu ladna pogoda, ale na szczescie slonce az tak nie prazy. Jednak dalej cieplutko. Bylysmy dzis na kawce u znajomej, Amanda teraz spi, a ja ide jesc obiad.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry