Martwi mnie mój maluszek od trzech dni ma przynajmniej raz dziennie taki malutki stan podgorączkowy max 37,1:-

-( Mam szczerą nadzieję, że to ząbkowanie. Jak mu to nie przejdzie to w poniedziałek popędzimy na badanie moczu.
Szcepień nienawidze

i najchętniej wogóle bym dzieci nie szczepiła

.
Po trzeciej szczepionce mój super zdrowy chłopak bardzo gorączkował przez dwa dni

.
Po tygodniu znowu był wsykok wysokiej gorączki, na pogotowiu kazali dać nurofen i jak przejdzie to znaczy ok.
Po trzech dniak kolejny raz gorączka tylko raz w nocy - w przychodni powiedzieli, że to pewnie ząbki i żeby teraz nie przychodzić , bo epidemia grypy.
Znowu trochę spokoju i po dziesięciu dniach znowu raz wysoka gorączka, a zębów ani śladu, i trzy dni później znowu

Bardzo mnie to dręczyło, więc wizyta w przychodni skierowanie na badania na cito, jak je zobaczyłam to szok oczy mi wyszły. Ropomocz i anemia

Biegiem do lekarza, który wszystko potwierdził. Spędziłam 10 dni w szpitalu z podejrzeniem zakażenia dróg moczowych, zastrzyki, kroplówki i non stop badanie moczu.
Byłam załamana, miałam i mam straszne wyrzuty sumienia

, że nie dociekałam bardziej i że wcześniej nie uparłam się na te badania, a zreguły jestem przczulona na takie sprawy. Do dzisiaj nie wiem dlaczego te wywody konowałów mnie uspokoiły

Posiewy wyszły nam idealne, usg nerek bez zmian, dodatkowo zrobili mu uretocystografie (boli jak diabli:-

-() czy nie ma wady układu moczowego - i też ok. Dziecko się nacierpiało, miało ropomocz - i z czego -
ODCZYN POSZCZEPIENNY

Usiłowali mi wmówić , że to nie możliwe, ale wkońcu powiedzieli, że to
nie jest wylkuczone, bo oni nie wiedzą z czego ten ropomocz był.
Znajome małżeństwo lekarzy powiedziało mi, że już dawno powinni te szczepionki wycofać

Teraz do 5 roku życia przy każdej gorączce mam mu robić badanie moczu.
Więc teraz skóra mi cierpnie ze strachu

Ale się rozpisałam....
Ja też się martwię o Klavell, bo również czytam jej bloga i dziwnie to wygląda, ale może się mylimy