reklama

Wrześniówkowe mamy

Ciesze sie bardzo...ale to ta rybka z cebula i sosem pomidorowym, tak?...bo nie pamietam co podawalam:baffled::zawstydzona/y:
:tak::tak::tak::tak::tak:

No wlasnie! Gdzie sa najsmaczniejsze gofry w 3Miescie? Sopot, Jelitkowo, Dlugi Targ...cos jeszcze? bo pretekst do wycieczki bede miala hehe
Enia - a to nie jest tak ze temp 37,1 to standart u maluszka? rozumiem ze 37,1 po odjeciu 0,5 jesli mierzysz odbytniczo, prawda?
No i rzeczywiscie mialas "przewaly" z szczepieniami...ja tez najchetniej bym ich w ogole nie robila - nie wierze szczepionkom do konca:sorry2::baffled:

Sopot jak najbardziej :tak::tak: ale ja lubię bardzo z Władysławowa Jastarnia Jurata :tak::tak::tak: ale wiem wiem to nie ten kierunek:-p:laugh2::laugh2:

reklama
Hrudzia wiem gdzie będą jeszcze pyszniutkie gofry
u Tygryska ale gofrownica jeszcze nie doszła;-);-):laugh2::-D:-D:laugh2: ale jak byś się tam wybierała to zabierz mnie ze sobą:blink:

Luandzia - fajnie, ze odpisalas o tym siadaniu. Jak postepy w rehabilitacji?
Monia - jak wstaje samodzielnie, to pozostaje cieszyc sie z osiagniec dziecka (i gratuluję), Luandzi chodzilo o nieprzyspieszanie tego momentu, jesli dziecko samo tego nie robi.

Na razie opanowała turlanki ale nie wiem czy to wynik rehabilitacji czy po prostu przyszedł na nią czas

u Tygryska ale gofrownica jeszcze nie doszła;-);-):laugh2::-D:-D:laugh2: ale jak byś się tam wybierała to zabierz mnie ze sobą:blink:

:-D:-D:-D:-D:-D Weźcie mnie ze sobą - ciekawe co Tygrysek powie na niezapowiedzianych gości:-D

Może nie powinnam tego pisać ale mój W wyczaił hasło Tygryska o skakaniu na ogonie i za każdym razem jak widzi że wchodzę na forum to pyta co tam słychać u Tygryska:-D

Hruda - a z tą ciążą to nie doczekałyśmy się jednoznacznej odpowiedzi... :laugh2: A gofry to tu monciakowe wcinasz? Mistrzostwo świata, prawda?
Ciaze wykluczam...a monciakowe goferki znam, a jakze..ale szlag mnie trafia jak mam stac w tej kolejce dlatego wybieram inne rewiry
:tak::tak::tak::tak::tak:
Sopot jak najbardziej :tak::tak: ale ja lubię bardzo z Władysławowa Jastarnia Jurata :tak::tak::tak: ale wiem wiem to nie ten kierunek:-p:laugh2::laugh2:
Ze dla mnie? nie ten kierunek? wlasnie dzis myslalam ze moze w przyszlym tygodniu pojade z moim Kompaniero do Wladka...na goferka rzecz jasna!

:-D:-D:-D:-D:-D Weźcie mnie ze sobą - ciekawe co Tygrysek powie na niezapowiedzianych gości:-D
tsss nic jej nie powiemy, staniemy w drzwiach i zrobimy...TADAN!!!! SUPRISE!!!!! toz to w koncu Tygrysek od Puchatka on taki zawsze zywiolowy i sponatniczny przeciez:-p;-):laugh2::rofl2:

Atru! Niczym się nie przejmuj! Łukasz mi też sam nie siada więc jak widać sporo wrześniowych dzieciaczków jeszcze tego nie potrafi :-) dziś udało mu się usiąść z płaskiego leżenia ale w wózku więc miał po drodze od czego się odepchnąć oraz czego się złapać na końcu ;-)

Ależ mnie naszła ochota na gofra :-P

Ach. Ja ze spacerów etraz raczej nie mam znajomych z dziećmi w wieku Łukasza bo jak idę na spacer to raczej na plac zabaw z Pawełkiem więc trudno tam spotkać inną mamę z 7miomies dzieckiem. Ale czasem trafiają się podobne do mnie dwumamy :-)
Ale mam znajome z czasów spacerów wózkowych z Pawłem. I z dwoma chłopcami PAwełek będzie od września chodzi do przedszkola :-)

witam nocne marki , i znowu mnie cały dzień nie było z wami.
No ale cóż paulinka chora i cały dzień skakania z nią bo ma gorączkę 40stopni :-(i do tego zapalenie układu moczowego, tylko niewiem skąd to cholerstwo się do niej przyczepiło aż bidulka antybiotyk dostała :-(:-(:-(

Najlepsze gofry sa we Wroclawiu pod Arkadami:tak::tak::tak::tak:

Ewellka duzo zdrowka dla coreczki.
Nuska dobrze powiedzialas tej babci.Szkoda ze nie zrobilas zdjecia jej miny jak to uslyszala.

Zabierzwcie mnie do Tygryska na gofry:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ja tez bardzo je lubie.PLISE:-)

reklama
dzięki wielkie przyda się a w poniedziałek skończyły się jej zastrzyki ,a tu znowu antybiotyk , mam tylko wielką nadzieję iż na tym się zakończy .:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry