reklama

Wrześniówkowe mamy

Etka, Blimka, Majandra, Harsh - tak sobie kiedys weszlam na ten wątek od początku, kiedy to bylysmy w ok. 6tego tyg. ciąży... Jak nasz świat się zmienił od tamtego czasu :-)
Oj zmienił i to jak!!:-):-):-) Na lepsze oczywiście;)

Ewellka - też życzę malutkiej dużo zdrówka biedactwo:-(:-(

Nuśka - a propos chodzika to ostatnio moja teściowa odkryła amerykę i nam przez telefon tłumaczyła że nie mamy kupować chodzika bo to tak źle wpływa na dziecko, nie wiedziała dokładnie na co ale usłyszała w tv że chodzik jest BE i musiała nam powiedzieć:-D:-D:-D

A ja właśnie obejrzałam film "Once" po prostu bajeczny aż mnie ciarki na koniec przeszły polecam kinomankom;) Teraz będę ściągać muzykę z tego filmu....

reklama
Nuśka - a propos chodzika to ostatnio moja teściowa odkryła amerykę i nam przez telefon tłumaczyła że nie mamy kupować chodzika bo to tak źle wpływa na dziecko, nie wiedziała dokładnie na co ale usłyszała w tv że chodzik jest BE i musiała nam powiedzieć:-D:-D:-D
...
To i tak dobrze że usłyszała że chodzik jest "be" bo moja teściowa patrzyła na mnie jak na jakieś dziwadło gdy jej oznajmiłam ze Igor w chodziku nie będzie chodził a teściowa "...ale dlaczego przecież I chodził w chodziku i nic mu nie jest...."..... tylko że I chodził w chodziku ponad 30 lat temu:dry::baffled: kiedy wszystkie dzieci wkładano do chodzika, nie było wcześniej badań na ten temat itd....ale darowałam sobie i i tak zrobię to co uważam za słuszne:-p:-).

A ja dzisiaj jestem wsciekla bez powodu. Chodze i zieje ogniem, jakiejs wscieklizny dostalam!Szkoda, ze nie ma szczepionek dla ludzi- przydalaby mi sie :D

A ja dzisiaj jestem wsciekla bez powodu. Chodze i zieje ogniem, jakiejs wscieklizny dostalam!Szkoda, ze nie ma szczepionek dla ludzi- przydalaby mi sie :D
wsciek macicy czy burza hormonow...wspolczuje...ale M:-p;-):laugh2:
Nuska - tak to prawda, ze ty i ja smigalysmy w chodzikach i zyjemy, i chodzimy...ale ciekawe co za 30 lat uznane zostanie za niebezpieczne i niewskazane...moze mata edukacyjna?:szok::-D

wsciek macicy czy burza hormonow...wspolczuje...ale M:-p;-):laugh2:
Nuska - tak to prawda, ze ty i ja smigalysmy w chodzikach i zyjemy, i chodzimy...ale ciekawe co za 30 lat uznane zostanie za niebezpieczne i niewskazane...moze mata edukacyjna?:szok::-D
Też nad tym myślałam :tak::tak::tak: i wtedy to ja będę ta teściową która powie "a mój Igor jak był mały........" hihihihihi:-p:laugh2::-D:laugh2::laugh2: zdaję sobie z tego sprawę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry