reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra wiesz moze jak sie robi przypisy do materialow z internetu i czasopism? Jezeli wiesz to napisz mi prosze na priva bo gdzies to zapodzialam.Przywolalyscie mnie do porzadku z ta praca:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Majandra wiesz moze jak sie robi przypisy do materialow z internetu i czasopism? Jezeli wiesz to napisz mi prosze na priva bo gdzies to zapodzialam.Przywolalyscie mnie do porzadku z ta praca:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

za moich czasów to się podawało adres strony internetowej i datę ale to było dawno, najlepiej chyba zapytać promotora bo każdy ma inną koncepcję przypisów:dry::dry:

Hruda - niewiele mozesz zrobić tak na odległość każdy ma jakieś problemy niestety a macie już jakiś plan na zamieszkanie razem???

Hruda - niewiele mozesz zrobić tak na odległość każdy ma jakieś problemy niestety a macie już jakiś plan na zamieszkanie razem???
No wlasnie...mamy ale to nie jest takie proste...bo ja chce ten swoj gabinet, on tez chce swoja firme w Polsce zalozyc a rozpoczynac dwie tak ryzykowne finansowo sparwy to jak a motyka na slonce, poza tym sa inne od nas nie-zalezne hamulce...ale moze w przyszlym roku - w Polsce. Najpierw musi zmienic prace a to za 2 tygodnie...i zatrzymac te dotychczasowe wariactwo i niepewnosc...

Dziewczyny boję się, że strace kontakt z Kubusiem, że już nie będzie chciał być ze mną, że to babcia będzie dla niego całym światem. Boże jak mi źle!!!!

Kasiu nigdy tak nie bedzie. Mama zawsze bedzie dla Kubusia najwazniejsza i nawet jak bedzie mial swietny kontakt z tesciowa to jak tylko zobaczy cie w drzwiach to az bedzie piszczal z radosci i wtulal sie w ciebie.

Ja tez bardzo obawialam sie powrotu do pracy. W pierwszy dzien plakalam, w drugi niemla mialam depresje a pozniej przekonalam sie, ze nikomu nie dzieje sie krzywda. Patryk bardzo lubi moja siostre (bo ona sie nim zajmuje) i wiem, ze jest pod dobra opieka. Jak zrobi cos nowego to od razu dostaje smska, caly dzien sie ciesze i lece do domu jak na skrzydlach. No i na koniec plus - moge sie w reszcie odezwac do doroslych ludzi i troche oderwac od pieluch, kupek i mleczka (a uwierz mi, nawet nie myslalam, ze to tak duzo daje). Owszem o 22 padam z nog i z reguly ide spac ale da sie przezyc. My, babeczki jestesmy wytrzymale i szybko sie przyzwyczaisz do ciezszych warunkow.

Uszy do gory. Na pewno wszystko bedzie dobrze!!!

Hruda to specjalnie dla Ciebie na dobranoc zebys miala o czym snic
url=http://www.glitterfy.com/]
glitterfy165659964D30.gif
[/url]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry