reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no i co hruda my same zostałyśmy czy jest ktoś jeszcze??
ja wlasnie znowu zdazylam poklucic sie z P super ale wiecie jakos mnie to juz nie rusza czyżbym się zahartowała :dry:

Czy w magisterskiej pracy tez musza byc 3 czesci - teoretyczny, empiryczny i ( nie pamietam nazwy)
Że co?:baffled: :szok: Ja mam 3 teoretyczne i 1 z badaniami. Ale kręcę znów coś z tematem. Troszkę go zmienię. Nie chce mi się okrutnie.....................................................................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Że co?:baffled: :szok: Ja mam 3 teoretyczne i 1 z badaniami. Ale kręcę znów coś z tematem. Troszkę go zmienię. Nie chce mi się okrutnie.....................................................................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przpomnialo mi sie - te trzeci to wlasnie badawczy.Empiryczny to opis teoretyczny badan ktorymi poslugiwalam sie w czesci badawczej - wg mnie bzdura ale jak mus to mus. Np "ankieta" co to jest, kto to wprowadzil do pedagogiki, kiedy, rodzaje itp...moze taka jest roznica miedzy praca mgr a licencjatem.

Agulka dobrej nocy:)

Majandra nie zazdroszcze, pamiętam jak siedziałam nad moją pracą do 3 w nocy czasami, a jaka to ulga jak juz jest po wszystkim:-D:-D:-D

reklama
Mimo tak fanastycznej wycieczki za maisto mam humor zwazony bo moj J ma problemy z szefostwem tzn oni maja jakies swoje zatarczki i wszyscy pracownicy na tym cierpia - na wszystkich plaszczyznach w tym finansowej...no i jest taki nieobecny a ja nie wiem jak mu pomoc, jestem taka bezradn. Dzis sobie zdalam sprawe jak mu tam zle - sam, beze mnie i Stacha, te afery w pracy i monotonia dnia codziennego - jednym slowem dolina:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry