reklama

Wrześniówkowe mamy

Blimka kochanie dziekuje za truskaweczki :-):-):-):-)

Nuśka telefon to moge sobie wsadzic gleboko w ... nic juz z niego nie bedzie:-( no i teraz dostalam jakiegos starego sagema super..

reklama
A ja nie nadążam odpisywać:-p:-p

Kasiu zmiany praktycznie masz takie jak ja i ja uważam że bardzo dobre od 10 do 18 było by gorzej:tak:

Teraz ja jestem załamana... pracuję w podobnych godzinach wychodzę z domu po 8 rano (na 9 muszę zdążyć) a wracam przed 18 (kończę o 17):-(:-(:-(

Na dodatek czuję się jak wyrodna matka po tym co tu przeczytałam bo ja się cieszyłam ze wracam do pracy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ehhh ale mi smutno

tunika sukienka jak dla mnie trochę za krótka ale jak masz zgrabne nogi to czemu nie, na moich tłustych by wyglądała koszmarnie:-p:-p
rybaczki mi się podobają:tak::tak:

Luandzia super z tym wygadaniem Zuzki, mój nic nie mówi tylko obserwuje usta, a jak słyszy angielską mowę to się cieżko zamyśla:-D:-D:-D

uffff! NAdgoniłam :-)
No to pokolei

A mi dzisiaj kuzynka z Wrocławia podrzuciła całą wielgachną torbę z ubraniami dla Kuby, takimi od rozm. 104 do 122:szok: Jej synek jest niecałe trzy lata starszy od Kuby. Przynajmniej ubraniami dla moich synów nie muszę się martwić i kupować.

O, to nasze chłopy ta sama rozmiarówka, chociaż mój młodszy to jeszcze raczej 68/74:tak:

Fajnie masz z ciuchami dla Kuby :-)
Co do naszej rozmiarówki to Łukasz teraz też jakieś 68-74 ale ja już poluję na ciuchy na pełnię lata :-)

Witam was bardzo serdecznie wrześniowe mamy , też jestem wrześniowa mam i to podwójnie ,wrzesień 2003 i wrzesień 2007 . Jestem tu od niedawna a z wrześniówkami od dziś więc mam nadzieję iż się z wami za klimatyzuję no i dorzucę coś od siebie jak zajdzie potrzeba , jeszcze raz witam bardzo serdecznie i pozdrawiam.:-)
Witaj! :-D

Kurcze Zuzia niby spi ale co chwile poplakuje moze dzis w nocy wyjdzie w koncu ten zabek...?
Dziewczyny po mojej lazience ganiaja (raczej pelzaja:dry:) takie male oslizle zwierzatka nie wiecie moze co to moze byc i ewentualnie jak sie tego pozbyc???

to są rybiki cukrowe. mieszkają tam, gdzie wilgoć. Możesz kupić trutkę (jast taka ale nie wiem gdzie kupić :sorry2:) Ale wysuszenie łazienki oraz zlanie odpływów domestosem lub kretem oraz gorącą wodą też pomaga.

Mateuszek ma trzeciego ząbka:-)lewa dolna dwójka:tak:no i wszystkie 3 ząbki ma na dole:-D
o wlaśnie Ola sie obudzila więc ide jej zrobić jakies śniadanko i póżniej ubrać ją:wink:
ok spadam pózniej zajrze:tak:
GRATULACJE!!!

Kasia u nas Adaś udaje kaszel kiedy nie chce już jeśc wtedy wszystko jest oplute.
Łukasz pluje niesamowicie - od 3 dni to już przechodzi sam siebie :angry: Najgorzej jest z jedzeniem bo jak już nie chce to robi phrrrrrrbrrrrr :szok::wściekła/y:

To A ciuszki kupilam w 5-10-15 - jest nowa kolekcja Marine a ja uwiebiam te motywy- polaczenie kolorow granat, czerwien i biel i paseczki - wiec nie moglam odpuscic. Jeszcze przymierzam sie do innego kompletu ale to nastepnym razem.
5-10-15 jest fajne :tak: lubię zaglądać tam i polować :-D

Witajcie dziewczyny! :-)
Jestem mamą dwójki cudownych dzieciaczków. Poczytuje wasze forum już od dłuższego czasu, więc jesteście mi już bliskie.
Mam nadzieje, że uda mi się uwas zadomowić.
Cześc!!!

ja tylko na chwilkę żeby się pochwalić że w końcu się doczekałam i Wika ma już pierwszego ząbka
a od dziś rypie w pracy po godzinach tzn nieoficjalnie żeby mi nie zabrali "godziny wcześniej" i dziś byłam od 6 do 16 jutro to samo a wpiątek rano jadę z B do Szczcina po kosiarkę a potem do pracy i amcia ma przechlapane bo Wika będzie u niej od rana
oj kobietki nie wiem jak długo pociągne na 200% ALE ZOBCZYMY TĘSKNIĘ JUŻ ZA WAMI
Gratuluję ząbka!!!
Powodzenia w robicie :tak:

wiatm wszystkie mamusie i dzieciaczki z września 2007 :)

Czy można do Was dołączyć ? :) Mój synek również urodził się we wrześniu 07 - 12-go dkładnie :) Ma na imię Dominik Dawid , jest posiadaczem dwócz ząbków , siedzi , stoi i raczkuje ;) Mówi 'baba' (ja wciąż czekam na to magiczne 'mama' ;) ) i tańczy na zawołanie :) No to by było tyle w ramach wstępu , mam nadzieję , że przyjmiecie nas do swojego grona ;)

Witaj :-) Fajnie że zdecydowałąś się ujawnić :tak:

witajcie mamuśki
podczytuje regularnie a przynajmniej sie staram.
Ale nie mam czasu wszystkim odpisać. Teraz też już musze znikać ale chcę się pochwalić że nam już trzeci ząbek wyszedł i czwarty widać. Ciężka sprawa, mały jest nie do poznania. Jest marudny i strasznie krzykliwy. widać że cierpi :(

Jej! Jak ja zazdroszczę Wam tych dzieciowych ząbków! Łukasz cierpi straszliwie i jeszcze nie ma żadnego :no:

tak sie zastanawiam czy da sie go naprawic bo cholera troche kosztował:baffled::baffled:
ale pewnie nie woda o temperaturze 50stopni podwójne płukanie i wirowanie- jestem zajebista
Przede wszystkim połóż o i niech odsycha sam, żadne kaloryfery, słońce czy suszarka. Może da się odratować :blink:
Ja rajstopki ubierałam, ale już nie ubieram bo jest tak ciepło, że aż szkoda tego dziecka aby kisł. Jak jest tak ładnie i ciepło jak np dziś to ubieram go w budy z krótkim rękawem, koszulke z krótkim rękawem, skarpetki i dresik no i naturalnie buciorki.

A ja [/quote]
Ja nie zakłądam już w ogóle rajstop (chyba że zamiast spodni ;-) ) No i gołe stópki u nas już często się zdarzają :-)

A ja się muszę pochwalić, że mam już całe 4 strony pracy mgr. Jeszcze tylko jakieś 66 stron i po robocie:-D:-D:-D

No to teraz już z górki! Ani się obejrzysz jak zamiast 70ciu będzie 105 :tak:

witajcie!!!!!
zaniedbalam Was przez ostatnie 2 dni, ale to przez ta cuuuuuudowna pogode. Staram sie ciagle byc na dworze z Amanda, albo na ogrodku albo na jakims spacerku. Aha i wyszly jej gorne 2 zabki, wiec juz ma w sumie 4!!!!!!!

witam nowa mamusie na forum!
Gratuluję zębolków!!!

No to popisałam :baffled: Łukasz właśnie wrzeszczy!
Do napisania!!! Może jutro...

Blimka każda z nas jest inna mi może łatwiej by się wracało gdybym lubiła tą prace a tak po za tym to ja mogła bym być kurą domową a nie każda się przecież w tym odnajdzie:baffled:
i nie pisz głupot o wyrodnej matce:crazy:

Podobno dzieci ktore wychowuja sie w dwoch jezykach pozniej zaczynaja mowic ale super takie dwujezyczne dziecko :-)
A Zuzka na prawde mnie czasami zadziwia z tym gadulstwem za to ruszac zbytnio sie nie chce ale podobno to nie idzie w parze

Agulka, tunika super, ale tak jak Blimka uważam, że na naprawdę zgrabną dziewczynę. Nie na mnie:-(:zawstydzona/y:

Kasiu, piszę z reocjalizacji o środowiskowych ogniskach wychowawczych. I to pisanie idzie mi okropnie, bo co napiszę zdanie, to muszę zajżeć co Wy napisałyscie.

Mąż mi właśnie akumulatorki naładował;-):-)

Podobno dzieci ktore wychowuja sie w dwoch jezykach pozniej zaczynaja mowic ale super takie dwujezyczne dziecko :-)
A Zuzka na prawde mnie czasami zadziwia z tym gadulstwem za to ruszac zbytnio sie nie chce ale podobno to nie idzie w parze
:tak: nie idzie...pediatra mi to wyjasnila - albo jedna galaz rozwojowa a potem STOP i nastepna...Moj Stasko od tygodnia nawija jak szalony - zupelnie jak Macius na filmie Majandry i nie przegadasz go,a jak mu przerywam to skubany glosniej da-duje i odwraca glowe...tak sie pyskuje kochanej mamusi:baffled::-D
Majandra - no to pierwsze koty za ploty. Czy w magisterskiej pracy tez musza byc 3 czesci - teoretyczny, empiryczny i ( nie pamietam nazwy) dokladnie twoj temat? bo te dwa pierwsze to mi pyknelo ot tak - 2 dni w bibiotece...gorzej bylo z czescia 3- a pisalam o bezdomnosci a doladnie o powstawaniu od podstaw i jej efektow resocjalizacyjnych pewnej placowki dla bezdomnych. Ale dalam rade i bylam z siebie zadowolona :-)Pyknie Ci szybko malenka:sorry2::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry