reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja się muszę pochwalić, że mam już całe 4 strony pracy mgr. Jeszcze tylko jakieś 66 stron i po robocie:-D:-D:-D

To dalej juz pikuś, najgorzej zacząc. A już koniec widac;-)

Właśnie kupiłam Adasiowi komplecik na lato.
~KAKO~NOWY 2cz.na lato OFF ROAD 2-ok.80/86 WHITE (358481702) - Aukcje internetowe Allegro

SZCZERZE
co myślicie o tym???????
TPOR38 Drapowana Tunika Sukienka (358477105) - Aukcje internetowe Allegro

kolor khaki eXtra Bawełniane Rybaczki_6 KOLORÓW_Nowość _M (359838679) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Kasiu, jak mój mąż wraca z pracy to Maciuś aż się cały trzęsie z radości. To pomyśl jak Kubuś będzie się cieszył jak Ty będziesz wracać.

U nas jest podobnie:-)

Kasia nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze ja do pracy pojde w najlepszym przypadku dopiero od wrzesnia i juz mnie skreca w domu .Niby dobrze jest tak byc caly czas z dzieckiem ale nie do konca bo dni staja sie strasznie monotonne jezeli kazdy wyglada tak samo i z wyjatkiem siedmiomiesieczniaka nie ma sie do kogo odewzac...chociaz nie ukrywam ze konwersacje bywaja bardzo interesujace ostatnio Zuzka malpuje takie o ooo (jak ktos jest zdziwiony) i jak jej mowie Zuzia idziemy na pole to powtarza POLE:szok:

Agulka tunika suuuuuupre może sama się na nią skuszę:dry:
spodnie niekoniecznie do mnie przemawiają - materiał mi się nie widz...

Luamdzia "pole" rewelacja my to jesteśmy na etapie "dadada"

wiatm wszystkie mamusie i dzieciaczki z września 2007 :)

Czy można do Was dołączyć ? :) Mój synek również urodził się we wrześniu 07 - 12-go dkładnie

Witaj:) Mój synek też się urodził 12 września i też ma na imię Dawid ale na pierwsze:D

Blimka - moje dzieci to niestety nie bliżniaki :-(chociaż jak byłam w ciąży to mi się pocichutku marzyły.
Naku - witaj serdecznie mój synek też urodził się 12.09 :-):tak: Ktoś jeszcze ma synka z tego dnia, chyba blimka.

No już widziałam suwaczki, więc się domysliłam że to nie bliźnięta:-D:-D:-D Nie wiem czemu mi się ubzdurało ze je masz, może dlatego ze ciągle czekam aż się wsród wrześniówek ukaże mama biliźniąt:-p:-):-)

no i jednak dzien nie jest taki fajny
wlasnie wypralam sobie telefon komórkowy :szok::szok:
już kiedyś zalałam jeden jogurtem P mnie zabije miesiąc temu skradziono mi tel i kupił mi nową nokie..

Współczuję... Mi też kiedyś skradziono telefon i od tego czasu strasznie pilnuję swoich rzeczy. Wyprać mi się jeszcze nie zdarzyło ale wyobrażam sobie jaki masz spaskudzony dzionek ehhhh
to na pocieszenie stawiam truskaweczki:)

Strawberries%20and%20Cream.jpg

no i jednak dzien nie jest taki fajny
wlasnie wypralam sobie telefon komórkowy :szok::szok:
już kiedyś zalałam jeden jogurtem P mnie zabije miesiąc temu skradziono mi tel i kupił mi nową nokie..

I jak telefon???
Asiu oj terazCię rozumiem kochana teraz Cię rozumiem!!!!I

BOŻE JAK MI JEST ŹLE!!!!! Czuje się tak jakby odszedł ode mnie ktoś bardzo bliski :-( pewnie później będę się z siebie śmiać, ale teraz normalnie mam ochotę rozwalić ściany w domu!!!!

Teściowa i moja mama. Będę wozić Kube do mamy bo nie chce, aby moja mama została odesłana na boczny tor tylko ze względu na to, że teściowa jest pod ręką.

Dziewczyny boję się, że strace kontakt z Kubusiem, że już nie będzie chciał być ze mną, że to babcia będzie dla niego całym światem. Boże jak mi źle!!!!
Ja to będę przeżywać pod koniec września.

Asiu pracowałabym na kasie tzn w tym dziale gdzie schodzi cała kasa z poczty, sklepów, listonoszy itp.... a godziny na dwie zmiany od 6 do 14 i od 14 do 22.:dry::-(

Troszkę by mnie przerażały te zmiany zwłaszcza ta 14-22.

Kasiu, jak mój mąż wraca z pracy to Maciuś aż się cały trzęsie z radości. To pomyśl jak Kubuś będzie się cieszył jak Ty będziesz wracać.
:tak::tak::tak: u nas to samo cały się wyrywa wyciąga raczki i wtedy mnie juz nie zauważa [zazdrosna]:zawstydzona/y:;-):-):-):-) ale ciesze się ze mają dobry kontakt jeden i drugi są za soba strasznie

witajcie!!!!!
zaniedbalam Was przez ostatnie 2 dni, ale to przez ta cuuuuuudowna pogode. Staram sie ciagle byc na dworze z Amanda, albo na ogrodku albo na jakims spacerku. Aha i wyszly jej gorne 2 zabki, wiec juz ma w sumie 4!!!!!!!

witam nowa mamusie na forum!

reklama
Agulka super ciuszki i kolorki fajne.Sama bym se takie kupila ale niestety jestety nie jestem w Polsce.
Majandra no to juz blizej niz dalej konca:-DZycze szybkiego zakonczenia i oczywiscie dobrej oceny.

Moja Naomi sie obudzila i teraz nas terroryzuje:crazy:Chyba beda jej szly kolejne zabki bo jak byl spokoj po wyjsciu pierwszego tak znowu sie zaczyna horror.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry