reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Etka dziękuje od razu mam czysty monitor:-)
trzeba było to zrobić z komórką a nie wrzucać do pralki;-)

He,he dobre!!!!!:-D:-D:-D:-D

Wczoraj nie założyłam mu rajtuz i jakieś owady go pogryzły!!!! Słodki chłopak musi być:tak::tak::tak:

Dziś na imieniny do teściowej jedziemy:crazy: Ciekawe co jej kupić,ja już nie mam pomysłu :no: Bo zawsze coś do kuchni jej kupuję, a przez te 5 lat całą kuchnię jej obkupiłam :tak::tak::tak: Teraz niech K. myśli,ja mam to gdzieś :angry:
I na samą myśl jak mam tam iść tylko na herbatkę to aż mnie trzęsie:tak:

Jula do tej pory była na tyle kochana ze wstawała kolo 7 ale teraz cos jej sie przestawilo:-(
dzisiaj do pracy i znowu 2 zmiana czyli do 21:wściekła/y: ale na szczescie to juz ostatnia w tym miesiącu:tak:

reklama
Witam z samego rana hmmmm no chyba przesadziłam z tym z samego :-p

My dzis pobudne mieliśmy o 7 spoko tak może być :-)

Xeone, Asiu skoro Wy piszecie, że kontakt z dzieckiem nie pogorszył się a nawet polepszył to mi lepiej choć dalej mam doła :-(

Zaraz muszę się szykować bo znowu jedziemy do mamy muszę z nią obgadać strategie przywozów Kubalki do niej :-) lżej na sercu będę miała jak będę wiedzieć, że jest z moją mamą.

A ja dziś popsułam laptopa :dry: strona ładowała mi się dość długo i z nerwów walnełam w klawiature pięścią :dry: R mi tyłek zleje:-)

Kuba jest taki marudny, że szok!!!! Kolejne zębory przychodzą na świat :-( tak mi go szkoda.

Majandra to ciekawy temat :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry