tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
gosia, nie jestes przewrazliwiona, wiesz każdy organizm jest inny i ja wiem kiedy juz przesadzam, robię sobię przerwy i wogóle kiedyś w 3 godziny wylizałam cały dom teraz robię to juz kilka dni i końca nie widać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ogole to beznadzijnie sie czuje..doslownie widze i wiem ze cos zlego sie dzieje... Powiem Wam szczerze ze zastanawiam sie czy nie wyjechac do mamy..do polskich lekarzy..ale az mnie dol lapie jak sobie pomysle ze musialabym rodzic w szpitalu gdzie potraktuja mnie jak jakas mloda niepowiemco, a poza tym... kiedy pojawie sie z brzuszkiem to dopiero beda ploty, itd..a ja sie jakos przejmuje....
I zazdroszczę Wam tego USG jakie macie co miesiąc:-( Ja miałam tylko na początku około 7tc a następne dopiero będę miała około 21tc.Nie mogę się już doczekać:-( Czasami biorę sobie stetoskop i próbuję wysłuchiwać bicia serca ale słyszę jakiś szum i bulgocenie jakieś(ale to z powodu pracy chyba jelit)????
Tylko ja muszę bardziej o siebie dbać, bo mam początki anemii, a poza tym codziennie mam bóle w dole brzucha. Więc muszę jeść produkty zawierające dużo żelaza i więcej odpoczywać.
Zawsze byłaś taka pełna optymizmu. Może jak nam opowiesz, co się dzieje, zrobi Ci się lepiej? Tak czy siak, ściskam Cię wirtualnie