Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam dziewczyny mnie też dziś boli głowa od smego rana nawet postanowiłam zrobić sobie kawę(której staram sie teraz unikać) mam nadzieje że pomoże:-( . I do tego jeszcze umówiłam sie do fryzjera jak ja tam wytrzymam. No ale muszę już iść bo zaczynam powoli straszyćMam do Was pytanie, strasznie boli mnie głowa, od trzech dni. Kładę się z bólem głowy, budzę się z bólem głowy. Już się zaczynam nawet do niego przyzwyczajać.Przecież nie mogę codziennie zaczynać dnia od tabletki... Czy którejś z Was tak się mizernie trafiło?:-(
;-) .To naprawdę niewiele takie krótkie usgno ale chociaż wszystkie wyniki sprawdzisz.
A to usg gdzie określił lekarz płeć maluszka to rozumiem robiłaś w Polsce? Czy ja już coś pokręciłam?
Harsharani musze ci powiedzieć ze Cie bardzo podziwiam, to jak sobie radzisz i ze nie łamiesz sie i nie tracisz ducha, super babka z Ciebie.nie bede zbyt czesto pisac..musialam wyprowadzic sie..i mieszkam u szefowej starszej..badzcie cierpliwe wiec
tesknie za wami bardzo![]()