Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dawidek też najpierw nauczył sie stać a potem dopiero raczkować.Wczoraj na rehabilitacji pani mi powiedziała że możliwe że Zuzka najpierw nauczy się stać a dopiero potem raczkować (co nie jest wykluczone bo ona ma mocne nogi i jak się czegoś chwyci to bardzo ładnie stoi).

Mój na początku siedział zdziwiony i myslał co sie dzieje, ale umie usiedzieć i niczym go nie zabawiam najwyżej mówię teraz robimi siku pulululu sisisisi ale trzymam go na nocniku chwilkę jak widzę że zaczyna się niecierpliwić to go ściągam bo nie chcę żeby się zraził do tego miejsca i zeby mu się z udręką kojarzyloMam pytanie do mam, których dzieci już raczkują i rwą się do stania. Czy jak sadzacie dzieciaczki na nocnik to siedzą spokojnie??? Czy uciekają??? Mój Kuba nie usiedzi w miejscu dłużej niż pare sekund, no chyba że zajmie się czymś na maksakupiłam mu nocnik i ma przyjść za pare dni i tak się zastanawiam czy to nie będzie nieywpał
![]()

No to trzymam kciuki!! Biedna Carmenka juz sie tyle nacierpiala przez ta nóżkę że czas żeby ten problem już zniknał w mrokach niepamięci!!!No i nie chce zapeszac ale tak patrzac na jej nozke,gdy zmieniam te opatrunki, to tydzien i chyba juz w koncu od 5 miesiecy obejdzie sie bez bandazy i tych *******, mam NADZIEJE!!!!Ale cicho sza odpukac! no to pozdrowienia !!!!

pociągnął za pasek i prosto na głowę sobie ściągnął a to ustrojstwo dosyć cięzkie jest, nie chciała bym czymś takim dostaćw łeb ehhhh

Mam pytanie do mam, których dzieci już raczkują i rwą się do stania. Czy jak sadzacie dzieciaczki na nocnik to siedzą spokojnie??? Czy uciekają??? Mój Kuba nie usiedzi w miejscu dłużej niż pare sekund, no chyba że zajmie się czymś na maksakupiłam mu nocnik i ma przyjść za pare dni i tak się zastanawiam czy to nie będzie nieywpał
![]()
Gagulec jaka dziś u Ciebie pogoda. U nas słonecznie i ciepło, ale strasznie wieje

ale słońce świeci nad nami, rozgrzewa nasze nagie ciała promieniami lato, lato....lalalalal