tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
pewnie tak,pieczenie, sprzątanie i wogóle, mój mezuś w pracy i coś niemoge zasnąć ale pora spróbować,pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do tego teraz oboje rodzice się pochorowali więc zakupy na święta też muszę zrobić sama i im zawieść. A wierzcie mi samej jest naprawdę ciężko, same zakupy z samochodu muszę nosić 5-6 razy, żeby przypadkiem na raz nie dźwigać za dużo
Już zaczynam się niecierpliwić na przyjazd męża, bo jest mi coraz ciężej, a i jakoś coraz więcej spraw do załatwiania. Do tego wszystkiego okazało się, że święta zamiast pojechać na dacze to jedyne co mi pozostaje to pojechać do tych moich schorowanych rodziców, żeby nie byli sami. Razem z ciotką i siostrą cioteczną z synem mieliśmy jechać właśnie na dacze moich rodziców, ale... kilka dni temu dowiedziałam się, że siostry mąż miał wylew na statku i leży w szpitalu w stanach:sick: Ona cały czas na chemii po amputacji piersi, teraz on, jedyny żywiciel rodziny...nawet nie wiedziałam za bardzo co w takiej sytuacji mogłam jej powiedzieć...
Całe szczęście już odzyskał przytomność i powolutku wraca do zdrowia, ale co to będzie dalej nie mam pojęcia, a już taka jestem, że wszystkim się przejmuję więc i nastroju przez ostatnie dni nie miałam za bardzo. Jeszcze na dokładkę to wiatrzysko okropne
Ale w końcu dzisiaj już słonko i od razu lepiej się czuję. Właśnie skończyłam mycie okien i zostało mi odkurzanko i kurze
a potem już tylko leżę do góry brzuchem i odpoczywam:-)
A to ostatnie usg i wizyta u gina to fantastyczne nowiny:-) Oby tak dalej. Ja niestety popadam w lekką schizę, bo brak jakichkolwiek objawów niestety traktuję jak objaw czegoś złego. Chciałam zapisać się do lekarza gdzieś bliżej, w invikcie mam wizytę dopiero 23 i nie wytrzymam tak długo w niewiedzy
A Doergin na urlopie i klapa:-( Przy okazji chciałam też nagrać usg, żeby wysłać mężowi na święta no i lipa. Dlatego mam ogromną prośbę do Ciebie czy mogłabyś podać mi namiary do Twojego gina? Bardzo mi na tym zależy...
No ciekawa jestem czy sprawdzi się przeczucie, ale w końcu najważniejsze aby maluszek był zdrowy:-)
Obiecuję, że teraz już będę zaglądać regularnie