reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ale Was ostatnio zaniedbałam :-(
ale jakoś nie mam weny twórczej do pisania, humor mam nadal do dupy ale nie che mi się o tym pisać...
byliśmy dzisiaj na festynie zorganizowanym przez nasza firme dla dzieci pracowników i mam całą paczkę słodkości:-)
ok idę Was trochę poczytać może się uda...

i jeszzce jedno pytanie czy wasze maluszki tez sie tak bardzo poca jak hanifka normalnie ma cala glowke mokra jakby z kapieli wyszla nawet jak w samych bodach jest no i poci jej sie tylko glowka
klavell moj piotrek poci sie jak nie powiem co!!! juz tez sie zaczelam zastanawiac czy to normalne.

Cześć dziewczyny wszystkiego najlepszego dla wszystkich BB-dzieciaczków :-):-):-) My mieliśmy dzisiaj dość intensywny dzień najpierw byliśmy z Zuzią na basenie pan który prowadzi zajęcia robił dzieciom zdjęcia pod wodą umieszczę na zamkniętym jak mi prześle na maila . Po południu wybraliśmy się z Zuzką na Szyndzielnie (kolejką ) ale następnym razem chcemy się wybrać na Bukowiec pieszo.
Iza , Doti co do zdjęć to są dwie wiadomości jedna zła a druga dobra -zła to taka że zdjęcia są tak fatalne że do niczego się nie nadają dobra że trzeba będzie powtórzyć spotkanie i zrobimy ładną sesję w plenerze (będę miała już swój aparat):-)

Iza , Doti co do zdjęć to są dwie wiadomości jedna zła a druga dobra -zła to taka że zdjęcia są tak fatalne że do niczego się nie nadają dobra że trzeba będzie powtórzyć spotkanie i zrobimy ładną sesję w plenerze (będę miała już swój aparat):-)
to nic! chce nawet te, na ktorych nic nie widac! :-p
a powtorzyc owszem :tak: jestem zawsze na tak :-D

dzięki kobietki imrezka?grill się udała piwko szło jak woda za to jedzonko zostało no może poza młodymi ziemniaczkami
mam troszkę procentów we krwi a B zasnął na kanap[ie
a tak wogóle ot dzięki za życzonka o kurcze to już 6 lat razem z obrączkami a tak razem to 10 to już kawaŁ

reklama
Do góry