hej kobity!!!!!!!!!
Juz sie usprawiedliwiam...zwalil nam sie net, dlatego moglam tylko pomarzyc o BB.Wszystko sie zacinalo, ale juz jest ok.Nie uda mi sie nadrobic zaleglosci, bede nabiezaco juz napewno. Nic sie nie zmienilo u Nas, poza tym, ze amanda ma juz 9 zebow i rosnie teraz 10. Juz za 13 dni jedziemy do polski yeahhhhh
Juz sie usprawiedliwiam...zwalil nam sie net, dlatego moglam tylko pomarzyc o BB.Wszystko sie zacinalo, ale juz jest ok.Nie uda mi sie nadrobic zaleglosci, bede nabiezaco juz napewno. Nic sie nie zmienilo u Nas, poza tym, ze amanda ma juz 9 zebow i rosnie teraz 10. Juz za 13 dni jedziemy do polski yeahhhhh

a z pieluchami... my juz dawno zmieniamy na stojaco. wyjatkiem jest zakladanie po kapieli. wtedy pozwala zrobic to na lezaco.
)
ostatnio umowilam sie z kolezanka na 11 (bo zazwyczaj juz 1 drzemke i sniadanie mamy za soba) a moje szczescie postanowilo zasnac dopiero o 10 45 i coz sie takiego stalo? ja tez wczoraj o tez porze przewracalam sie juz na drugi bok a dzisiaj jeszcze sie nawet nie okapalam. jakis czas temu po prostu wrzucilam na luz i tyle. a co do wymuszania przez julcie pewnych zachowan to badz twarda i konsekwentna! nie daj soba rzadzic a zobaczysz, ze po kilku (moze nastu) dniach bedzie mega poprawa!
połowa czasu na praniu by zeszła wielki ukłon w stronę naszych mam