Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo chętnie i nawt miałam taki plan, ale Majuśka jest takaż że za rzadne skarby w dzień nie usnie, kiedys usnęła, ale miała 41 gorączki, taka juz jest.
Ona mi nie spi w dzień od kiedy miała 1 i 4 m-ce
Tygrysku nie chwaliłaś się, że macie nowego pieska, a może cos przeoczyłam.

Dzien dobry BBony
U nas stalo sie male nieszczescie.Wczoraj Fabian krecil sie w kolka stracilrownowage i bach na raczkujaca Angelke.Normalnie calym impetem usiadl na jej glowie.Biedna uderzyla twarza o laminat,warga przecieta,krew sie lala.Dzisiaj juz to wyglada calkiem dobrze ale opuchlizna na wardze jest i siniak.I wogole mala jakas inna na buzi jest jakby opuchnieta z jednej strony.
Bylam tak wsciekla na mlodego bo pare sekund wczesniej mowilam nie krec sie bo stanie sie nieszczescie.Kazalam mu isc spac od razu bo bym go
A dzisiaj musze przeprowadzic z nim rozmowe postawic jakies ultimatum i wprowadzic system kar bo maly ma mnie w ...powazaniu glebokim.
Macie jakies pomysly?na poskromnienie 6 latka?
Monia ale nie poddawaj sie po jednej nocy, oni muszą mieć czas, aby do nowej sytuacji przywyknąc. Jak za tydzień będzie nadal źle to wtedy mozna na jakiś czas z przeprowadzki zrezygnować.
U nas na odwrót, to Adaś by obudził Maję. Około 5 bierzemy go do siebie, bo wołałby ją a jak ona sie obudzi to juz nie zaśnie, nawet o 4. Taka jest trudna do spania.
My mieliśmy też dziś wypadek. Myslałam, że zawału dostanę. Adaś chodził z trąbką plastikową w budzi i się przewrócił. Centralnie wbił sobie ja w tchawicę. NIe mógł oddechu złapać, zrobił się cały siny i śliny nie przełykał. Oczy mu wyszły na wierzch a ja klęczałam i prosiłam Boga, by złapał oddech. Bozże dziewczyny , nikomu tego nie życzę,
Na szczęście chyba wszystko jest już ok. Ładnie zjadł, ładnie pił, 2 godziny po tym wydarzeniu dydał smoka i nie chciał mnie puścić. Bidulka na pewno się bardzo wystraszył.
Ciekawe jaka noc bedzie, jak tylko zobaczę, że jest niespokojny od razu biorę go łóżka
nie licz na kokosy ale życzę wytrwałości i duuuuuuużej kasywlaśnie zarobilam 1,86wypelnilam pierwszą ankietę
![]()

Nieznośny był dziś i w ogóle się nie słuchał. 100 razy powtarzałam, żeby nie otwierał lodówki, a on swoje i się jeszcze wkurzał i gadał na mnie. Uderzyłam go lekko, nie zrobilo to na nim na szczęście wrażenia. Ale też mi głupio strasznie.

Aga uważaj na niego i w razie co to wal na pogotwie jak by się obrzęk powiększał martwię się ale to pewnie spowodowane moją wybujałą fantazją
Agulka biedny Adaś mam nadzieje że to nic poważnego i jutro już nie będzie go bolało
a ja zrobiłam dzisiaj coś strasznego jak jechaliśmy z W autem to tak się pokłóciliśmy że Zuzia się rozpłakała i to bardzo strasznie mi wstyd![]()
Agulka, kurczę, wystraszyłaś mnie! Mam nadzieję, że do rana mu przejdzie.