reklama

Wrześniówkowe mamy

Mój J od jutra ma urlop 3 tyg.
ale macie sie super:tak: D tez by sie przydal urlop ale taki co by nic nie robil tylko siedzial by z nami:tak:

dziewczyny mam maly problem i nie wiem jak go rozwiazac:baffled:problem dotyczy tej nowo poznanej kolezanki ona najchetniej spotykala by sie codziennie a moze nawet i kilka razy dziennie lubie ja bo naprawde jest fajna ale ja nie mam ochoty na takie codzienne spotkania. wczoraj tez siedzimy w domciu a tu sms to ta kolezanka czy nie pojdziemy razem na spacer do lasu:baffled: a my z D niedziele lubimy spedzac tak bardziej rodzinnie z dziecmi:tak:ja uwazam ze jak spotkaly bysmy sie raz albo dwa razy w tygodniu to by wystarczylo i wlasnie nie wiem jak delikatnie dac jej to do zrozumienia a moze uwazacie ze to ja przesadzam:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Tak tylko,że niektórzy potrafią obrazić się o byle co.
Jedziemy na podpis do Gniezna, popłacić rachunki, kupić flanelę na kołderkę. Może i sobie coś kupię? Nie, nie, nie! Jedynie farbę do włosów. A późnej jdziemy na obiadek do mojej mamy

ale macie sie super:tak: D tez by sie przydal urlop ale taki co by nic nie robil tylko siedzial by z nami:tak:

mojemu też przydałby sie taki urlop co by nic nie robił, ale wiesz Monia jak to jest u Cibie jest roboty wokół domku a u mnie na budowie. Doskonale Cie rozumiem

Justyna nie szalej z tymi zakupami. Niedługo Gwiazdka, zachowaj cos kasy na tę okolocznośc

Monia powiedz jej ze weekendy odpadaja na spotkania bo spedzasz je z rodzina.A w tygodniu powiedz jej szczerze ze mozesz wykroic dla niej 1 lub 2 spotkanka bo na wiecej nie masz czasu przy dwojce aona ma dzieci?

reklama
Powiedz jej tak jak mówi, Gabits , ale ,że Ty tak wspaniale nie radzisz sobie z dwójką dziecijak ona z trójką. I że nie masz czasu, bo zajmujesz się dziećmi i na dwa spotkania możesz się zgodzić w tygodniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry