alusia_3
Fanka BB :)
chętnie tylko teraz nie da rady, z tym remontem, do poludnia tam potem zas tu...a może my byśmy się wkońcu kiedyś spotkaly:-) wkońcu mieszkamy tak blisko![]()
jeszcze sie na pewno zgadamyObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chętnie tylko teraz nie da rady, z tym remontem, do poludnia tam potem zas tu...a może my byśmy się wkońcu kiedyś spotkaly:-) wkońcu mieszkamy tak blisko![]()
jeszcze sie na pewno zgadamySUPER! Czyli się przyjęło spanie w osobnym pokoju?a ja spalam do 8:-):-):-):-):-) bo odkąd dzieci śpią razem w pokoju to jak Mati się budzi to juz nie placze bo Ola wklada mu do luzeczka zabawki i si jeszcze bawi![]()

Witam WasMonia przyślij ją do mnie :-) to niedaleko.
A my jesteśmy w trakcie remontu, wyprowadzamy się do Boguszowic, do teścia. Ma już 60 i nie potrafi sam zadbać o to wszystko. Duży dom a on sam... My z K jestesmy lekko zalamani nie wiemy do czego rece wlozyc... zapuszczone jak nie wiem. dobra lece juz. papa :-)

No mamy taki zamiar, teść buduje drugi dom w bieszczadach ( bedziemy mieli gdzie jezdzic na wakacjBędziecie tam mieszkać na stałe?
Ja dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy po L4. Tak jakoś smutno mi, do tej pory chodziłam z radością i świadomością, że już wkrótce wkrótce będę na macierzyńskim. Teraz lipa. Poza tym kiepsko z zamówieniami u nas w branży, sypie się i boję się że zaczną zwalniać...![]()
no to jak skonczy się remoncik to daj znać to się spotkamyChętnie bym pogadala z kimś a nie ciągle siedzę w domu i nic nie robie...![]()

no przyjelo się i jest dużo lepiej jak śpią razem w pokojuSUPER! Czyli się przyjęło spanie w osobnym pokoju?
Ja też tak chce! My próbujemy Oskara przekonać, żeby dosypiał z nami w łóżku, ale nie ma mowy![]()
mialo byc tylko na próbe ale Ola już nam Mateuszka napewno nie odda

ok jasneno to jak skonczy się remoncik to daj znać to się spotkamy![]()

u nas sie przyjelo spanie w osobnym pokoju może i u was nie będzie tak źle;-)ok jasneciekawe jak to bedzie bo tam w domu Wiki bedzie miala wlasny pokoj i chcemy zeby tam spala od poczatku... sie okaze albo bedzie spokojna albo bedzie ryk
![]()
no przyjelo się i jest dużo lepiej jak śpią razem w pokojumialo byc tylko na próbe ale Ola już nam Mateuszka napewno nie odda
![]()

totalny brak warunków

, ale nie o tym chciałam; dzisiaj w końcu kupiliśmy małemu bidon- i wszelkie moje obawy mały rozwiał w ciągu 1 sekundy; bałam się, ze przyzwyczajony do niekapka i zwykłego kubka nie będzie wiedział o co chodzi z piciem przez słomkę , a tu pyk tylko wsadził do pyszczka , pociągnął, przełknął i w śmiech
. Później dałam mu do raczki i siedział w łóżeczku i popijał mineralną ;-)( a jak dolałam soczku z Bobovity skończyło się picie
)Bylam w tym zlobku i w srode robie rundke po 9 zlobkach w Gdansku poskladac podania. Ogolnie byle to krotkie, niezbyt sympatyczne spotaknie z kierowniczka-sluzbistka. Koszt mieseiczny 318 zl. Dam podania i bede czekac az miejsce sie zwolni. Moze w srode trafie na inna kierowniczke ktora wykaze sie wiekszym cieplem i przychylnoscia.![]()