Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- mam na mysli te koleznke
szacun
!!! Omijaj sklepy z butami szerokim lukiem hehe;-)

a domek będzie Wasz jak teść zamieni się w aniołka.Witam WasMonia przyślij ją do mnie :-) to niedaleko.
A my jesteśmy w trakcie remontu, wyprowadzamy się do Boguszowic, do teścia. Ma już 60 i nie potrafi sam zadbać o to wszystko. Duży dom a on sam... My z K jestesmy lekko zalamani nie wiemy do czego rece wlozyc... zapuszczone jak nie wiem. dobra lece juz. papa :-)
no tak :-)a domek będzie Wasz jak teść zamieni się w aniołka.
no to możecie powolutku robić remoncik po swojemu.no tak :-)

Witam WasMonia przyślij ją do mnie :-) to niedaleko.
A my jesteśmy w trakcie remontu, wyprowadzamy się do Boguszowic, do teścia. Ma już 60 i nie potrafi sam zadbać o to wszystko. Duży dom a on sam... My z K jestesmy lekko zalamani nie wiemy do czego rece wlozyc... zapuszczone jak nie wiem. dobra lece juz. papa :-)

U mnie wręcz jest wskazany taki tysiączek, ale dupa zimnaMi też tysiak by się przydał, oj przydał by się. Z tego co dzis mama mówiła mi po cichutku to tata coś kombinyje czyt. szuka dla MNIEM pracy, póki ma jakieś znajomości I JESZCZE KONTAKTY. Bo po Nowym Roku idzie na emeryturę. U nas pracę tylko dostaniesz z protekcji , samemu trudno cos wyłapać. Na razie sama nie szukam, bo chcę zostać jeszcze z małym , ale jakby coś sie trafiło " samo" to bym skorzystała.
Podobnie w naszych rejonach jest z pracą- nie masz pleców- nie masz posady
I ja sie dołączam do życzeńAtru - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Wypowiedzi koleżanek i teścia świadczą o nich, a nie o Tobie, więc nos do góry, jesteś naszym Guru, nie dawaj się!