Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja siedziałam cały wieczór i tłumaczyłam mojemu tacie raporty na angielski, przynajmniej mi mózg nie zardzewieje do końca ;-)
Ja chodziłam co dwa tygodnie i zawsze było usg. Jak teraz będę w ciąży to najchętniej bym chodziła dwa razy na tydzień
A tak swoją drogą to znowu się staramy
Tylko w sumie nie wiadomo kiedy celować :-)
przeleżałam wieczór w łóżku, zostawiając mężwoi dom i chłopaków na głowie. Niestety dom na tym ucierpiał i jest wszędzie taki bałągan że nie wiem za co się zabrać (więc na razie za nic się nie zabieram
tylko siedzę z Wami).
Ale uczylam sie sporo. Wiesz...oni tu maja swoje jakies nazwy na poszczegolne znaki i wogole wogole, przepisy roznia sie od tych polskich troche. Wiec jak sie nauczysz, to tak-latwo jest wtedy zdac. No i juz mozesz jezdzic autem. Czy wykupisz sobie jazdy z instruktorem czy nie(ja jezdzilam),to zalezy od Ciebie. Polecam je wziasc, bo oni troche inaczej tu jezdza.
:-)
. spedzilysmy milutko czas. gorzej bylo z podroza, bo mojej wiercipiecie sie nudzilo, ale jakos przezylismy;-)