reklama

Wrześniówkowe mamy

Ach... i mieliśmy wyjechać aleeee... nie wyjeżdżamy :baffled:
Z jednej strony się cieszę, z drugiej mi smutno. Zostajemy bo mój A naprawdopodobniej w sobotę wyjeżdża. Znaczy trzeba się cieszyć bo dostał fajną pracę ( i to szybko bo zaczął szukać tydzień temu). I smucić bo marne są szanse na wspólne swięta w domu
Gratuluje mezowi fajnej pracy...choc nieciekawe sa swiata osobno:-( ale i tak nadrobicie zapewne wspolnymi wycieczkami :-).
Witajcie BBonki kochane
wpadam, żeby się przywitać i oznajmić, że u nas wszystko ok:-) nie wiem czy wczesniej wspominałam, mój synuś od jakichś 2 tyg. coraz sprawniej drepta:tak::-D w sumie to on nie chodzi tylko biega:szok: i nie sposób za nim nadążyć. Ma jeszcze problemy z równowagą i chyba..odwagą:-D ale ogólnie całkiem sprawnie sobie radzi, choć nadal najpewniej czuje się raczkując. Dzisiaj wybrałam się do Niemiec i zakupiłam Olafkowi kombinezon, kilka cudnych bodziaków ze Snoopym w roli głównej oraz buciki na zimę.
Jestem trochę smutna, bo mój kochany starszy braciszek, a zarazem najlepszy przyjaciel wyjechał do Gdańska.. chyba na stałe:-( Zawsze nosił się z zamiarem, że w końcu wyjedzie z tej dziury ale nie sądziłam, że aż tak daleko. Pocieszam się faktem, że w końcu będę miała rodzinke nad morzem;-) Dla nas południowo-zachodowców morze to prawdziwy rarytas:-D
Przepraszam, że nie odpisuję ale nie jestem w stanie nadrobić zaległości. Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze maluchy i życzę duużo zdrówka i uśmiechu.
Atru-ziomalko kochana dziękuję za pozdrowienia:-)
Gabids-dziękuję za miłe słowa:tak:
Brawo dla Olafka...i jak bedziesz w odwiedzianch u brata zapraszam na kawke!
ZDALAM ZA 1 RAZEM :-D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzieki za kciuki dziewczyny!Ide pic :-D
Juuupi!!!! Brawo Brawo Brawo!!!!!!!!
hrudzia, co postanowilas ze zlobkiem? znalazlas jescze cos innego?
Na razie ta kwestia pozostaje jakby w zawieszeniu. Boimy sie, tak we dwojke, z J na raz szukac pracy ale jesli bedzie trzeba zaryzykyjemy. Na razie on przybywa do PL i oragnizuje sie. Jak juz cos ruszy ja rozejrze sie za praca. Poki co jestem w fazie pisania swojego cv i szukania tych wszystkich dyplomow...:szok::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
ZDALAM ZA 1 RAZEM :-D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzieki za kciuki dziewczyny!Ide pic :-D
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2: No to dziś dzień świętowania ;-)
Witajcie BBonki kochane
wpadam, żeby się przywitać i oznajmić, że u nas wszystko ok:-) nie wiem czy wczesniej wspominałam, mój synuś od jakichś 2 tyg. coraz sprawniej drepta:tak::-D w sumie to on nie chodzi tylko biega:szok: i nie sposób za nim nadążyć. Ma jeszcze problemy z równowagą i chyba..odwagą:-D ale ogólnie całkiem sprawnie sobie radzi, choć nadal najpewniej czuje się raczkując. Dzisiaj wybrałam się do Niemiec i zakupiłam Olafkowi kombinezon, kilka cudnych bodziaków ze Snoopym w roli głównej oraz buciki na zimę.
Jestem trochę smutna, bo mój kochany starszy braciszek, a zarazem najlepszy przyjaciel wyjechał do Gdańska.. chyba na stałe:-( Zawsze nosił się z zamiarem, że w końcu wyjedzie z tej dziury ale nie sądziłam, że aż tak daleko. Pocieszam się faktem, że w końcu będę miała rodzinke nad morzem;-) Dla nas południowo-zachodowców morze to prawdziwy rarytas:-D
Przepraszam, że nie odpisuję ale nie jestem w stanie nadrobić zaległości. Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze maluchy i życzę duużo zdrówka i uśmiechu.
Atru-ziomalko kochana dziękuję za pozdrowienia:-)
Gabids-dziękuję za miłe słowa:tak:

Witaj! Kopę lat!!! Gratulacje dla Olafka!!!!
Przeprowadzka do Gdańska - wielkie przedsięwzięcie... i dalekie.

Hruda - ja to nie wiem już jak się cv pisze :confused:

LARCIA, SUPER!!!! GRATULACJE! :-)
Tylko uważaj z tym piciem ;-)

Cześć Shinead, dawno Cię nie było. Gratulacje dla Olafka.

Hruda, a Ty masz też jakieś studia kosmetyczne czy tylko te kursy? Bo zastanawiam się co zwykle kosmetyczki powinny mieć pokończone. Tak szeptem mówiąc i na uszko to kiedyś za sto lat może chciałabym się tym zająć; tylko nie wiem jak bym się musiała wyuczyć.

Donkat, to ja się wynurzyłam, a Ciebie już chyba nie ma. Młody już śpi, on jest jak szwajcarski zegarek: 19:00 kąpiel, 19:30 spanko :-), 6:00 pobudka :-(

LARCIA, SUPER!!!! GRATULACJE! :-)
Tylko uważaj z tym piciem ;-)

Cześć Shinead, dawno Cię nie było. Gratulacje dla Olafka.

Hruda, a Ty masz też jakieś studia kosmetyczne czy tylko te kursy? Bo zastanawiam się co zwykle kosmetyczki powinny mieć pokończone. Tak szeptem mówiąc i na uszko to kiedyś za sto lat może chciałabym się tym zająć; tylko nie wiem jak bym się musiała wyuczyć.

Donkat, to ja się wynurzyłam, a Ciebie już chyba nie ma. Młody już śpi, on jest jak szwajcarski zegarek: 19:00 kąpiel, 19:30 spanko :-), 6:00 pobudka :-(
Hehe moj tez jak szwajcarski. I nawet godziny sie zgadzaja...choc z porankami bywa roznie. Czasem nawet 7.30.:szok::-)
A co do studiow: ukonczylam 2letnie studium kosmetyczne w Gdansku - to podstawa. Oraz kilka kursow min. masazu ajurweda, drenazu limfatycznego Piotra Sczotki, zluszczan naskorka, Masazy relaksacyjnych, Aromaterpii, Masazy Aromaterapeutycznych itp
Obecnie istnieja juz studia licencjackie na kierunku kosmetologia a takze mozliwosc uzupelniajacych studiow magisterskich na kierunku zdrowie publiczne lub kosmetologia. Ale z ta mgr kosmetologii w Polsce wciaz sa jakies zawirowania. Z doswiadczen i obserwacji polecam szkole Anieli Goc w Poznaniu.

Witam
Shinead gratulacje dla małego piechura ;-)

Doti super pomysł mnie też podobałby się taki zawód oczywiście tylko teoretycznie bo jestem całkowici pozbawiona zdolności manualnych więc to zdecydowanie nie dla mnie

Larcia gratulacje !!!

ale mnie wkurzają z tym stażem a konkretnie chodzi o umowę kierownik powiedział że mam podpisać i podać wszystkie dane co też uczyniłam a dzisiaj dzwoni jakaś pani że nie wiedzą jaki mam pesel i datę urodzenia a że akurat nie było mnie w domu to oddzwoniłam i odebrała jakaś inna pani która była bardzo zdziwiona że chcą ze mną podpisać umowę bo podobno mają taką zasadę że robią to po jakimś czasie (po okresie próbnym) a mnie mówiąc szczerze ta umowa do niczego nie jest potrzebna powiedziałbym nawet że dla mnie lepiej by było nic nie podpisywać bo i tak kasy nie będą mi za to płacić a ubezpieczenie nie jest mi potrzebne bo mam z pracy W

Hruda, dzięki za wyczrepujące informacje. Na Ciebie to zawsze można liczyć :-) Luandzia, a Ty mnie zaskoczyłaś: trzeba mieć zdolności manulane?
Pomysł pewnie fajny, tylko trzeba sporo zainwestować, a teraz nie ma szans nawet iść na studia.:-(

Luandzia, no to ktoś ma tam niezły bajzelek w tej instytucji...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry