Witam się z rana.
Tygrysku - witaj witaj, właśnie zastanawiałam się, dlaczego nie zaglądasz na główny;-)

Justynka - co to za doły? Wiem, listopad... Dla mnie to też najgorszy - pod względem samopoczucia - miesiąc w roku. Od kilku dni boli mnie głowa i czuję się zmęczona

A głowa boli przeważnie jak się schylam, zatoki czy co?
Zapomniałam wam wczoraj napisać, że wybrałam się do fryzjera. Dość sporo skróciłam włosy i zrobiłam sobie skośną grzywkę. Troszkę się zawiodłam na mojej fryzjerce, bo wczoraj zajmowała się mną, jakby na odpierdziel, byle szybciej... Może czas zmienić salon

Nie lubię czegoś takiego, bo nie dość że umawiam się kilka dni wcześniej i na konkretną godzinę to oczekuję, że fryzjerka poświęci mi odrobinę uwagi, pomoże wybrać rodzaj fryzury, doradzi... A ja wczoraj rzuciłam sygnał: tył krócej, przód nieco dłużej, grzywka nieco na ukos i usłyszałam: jak pani chce. A miałam nadzieję, że chociaż wysili się na jakąkolwiek weryfikacje moich życzeń. Na szczęście nie wyszło chyba źle.
Acha, mam prośbę serdeczną koleżanki. Wiem, że jest odpowiedni wątek ale potrzebuję pomocy bardziej doświadczonych w te klocki kobitek. Poradźcie mi, jak dobrać kolorystykę makijażu i jakie są trendy w nakładaniu cieni do powiek? Poproszę o krótki kurs, bo do tej pory robiłam zwykły, wręcz bardzo zwyczajny i szaro-mysi makijaż, a chciałabym w sobie coś zmienić. Jakie kolory i od czego to zależy? Może wkleję na zamknięty jakieś zdjęcie mojej gęby bez make-up'u. Ja jestem w tym totalne antytalencie a chciałabym troszkę odnowić swój wizerunek.