majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja się zarejestrowałam, czekam na potwierdzenie mailem.Wiedziałam,że tylko 1 duszek klika.Dziękuję Ci dobra kobietoTylko jak będziemy klikały we 2 to daleko nie zajdę:-( Linki zmienione,żeby było bliżej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się zarejestrowałam, czekam na potwierdzenie mailem.Wiedziałam,że tylko 1 duszek klika.Dziękuję Ci dobra kobietoTylko jak będziemy klikały we 2 to daleko nie zajdę:-( Linki zmienione,żeby było bliżej

Donkat źle mnie zrozumiałaś wkurzyłam się i było mi przykro ale nie przez to że oni coś mnie konkretnie zrobili tylko chodzi o sposób w jaki szwagier traktuje moją siostrę. Bardzo ją kocham i nigdy nie zrozumię dlaczego ona tak żyje bo ja bym nie mogła. A jeśli chodzi o moją rodzinkę to żeby nie zapeszyć babcia się ostatnio naprawdę poprawiła![]()
Wiedziałam,że tylko 1 duszek klika.Dziękuję Ci dobra kobietoTylko jak będziemy klikały we 2 to daleko nie zajdę:-( Linki zmienione,żeby było bliżej
Hey ja juz po pracy i zaraz lece pakowac caly majdan bo jutro sie przeprowadzamy.
My tez jedziemy w sobote do sklepu bo buty dla Naomi.Jeszcze niewiem jakie konkretne kupie ale napewno kozaki
Glosiki oddane wiec prosze zebyscie i wy oddaly gloski na Naomi.
Larcia gratulacje.
Zmykam kontynuowac pakowanko.

;-)
Co do kolorystyki, to lubię czerwień, czerń, brąz (ubranie), brązy, beże, biel i róże (make-up). Nie mam pojęcia jakim jestem typem urody, kiedyś myślałam, że jesienią ale teraz nie jestem tego pewna. Zresztą zobaczysz sama.Asiu, dziękujemyAtru zdrówka dla Was!

Mam nadzieję, że nic mu nie będzie.Donkat widzisz z moją siostrą to jest taki problem że to inteligentna, wykształcona i całkiem fajna dziewczyna ale ma kompletne klapki na oczach na punkcie swojego męża. Już nie raz i nie dwa próbowałam i ja i mama i nawet osoby niby postronne delikatnie jej te klapki otworzyć ale nic z tego. Mam takie wrażenie że ona ma kompleksy w których mąż jeszcze ją utwierdza i nie wierzy że mogłaby sobie życie inaczej ułożyć i trzyma się go tak kurczowo a on korzysta ach brak słów![]()