anetasa
Wrześniowe mamy`07
A tam odrazu wyrodna matka jutro dostanie w zamian jajecznicę a serek jej odkupiewyrodna matka, zjadla dziecku serek![]()

;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tam odrazu wyrodna matka jutro dostanie w zamian jajecznicę a serek jej odkupiewyrodna matka, zjadla dziecku serek![]()

;-)No no no koniecznie tylko gdzie?.Pewnie Sopot. Cos wpsominalas o kanjpce dla 'starszych' imprezowiczow! Ja tez bede oblewac koniec mojego wdowienstwa slomianego heheHruda, Nuśka, Maraniko - przyszły piątek, wyjście wieczorne. HOWK!
Jakie dobranoc;-)...my tez mamy babski wieczor, co nie? U mnie w lodowce tylko zubrowka i gorzka zoladkowa i pepsi...wystrzalowy fikolek by wyszedl hehe
Kochana...ja regulanie zjadam specjalnie dla Stasia kupiny twarozekCos te twarozki maja w sobie
![]()
)A tam odrazu wyrodna matka jutro dostanie w zamian jajecznicę a serek jej odkupie;-)
Justyna - rano leć do pediatry, to pewnie infekcja dróg moczowych. Obserwuj co się dzieje w pieluszcze, jeśli tylko taka plamka, to jeszcze nie panikuj, gdyby krwi było więcej, to lepiej zadzwoń na pogotowie.
Jak szaleć to szaleć, niebawem znowu bedę w ciąży (oby), potem karmienie piersią (też oby), coś mi się od życia nalezy.No i slusznie...moze do piatku tak bedziesz 'szalec' heheJuż się ciesze na imprezkę za tydzień z mamuśkami!
Hruda - ta knajpka to Atelier, jest w bliskiej okolicy Vivy. Ale jestem tez otwarta na gdańskie uciechy, moge podjechać taryfą, raz na dwa lata można.
Asia KC - a nie masz czasem czego do załatwienia w Trójmiescie za tydzień ;-)
Wybablowałam prawie cala butle winka i wiecie co... chyba otworzę następneJak szaleć to szaleć, niebawem znowu bedę w ciąży (oby), potem karmienie piersią (też oby), coś mi się od życia nalezy.

Wybablowałam prawie cala butle winka i wiecie co... chyba otworzę następneJak szaleć to szaleć, niebawem znowu bedę w ciąży (oby), potem karmienie piersią (też oby), coś mi się od życia nalezy.
Mała śpi sobie smacznie a M smaży sobie gołąbka on ostatnio mnie przeraża z tym żarciem po nocach jeszcze mi się w końcu chłop upasie
bo do tej pory to musiałam uważać żeby sobie na nim palców nie połamać