reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jak zdjęłam małemu pieluszkę przed kąpaniem to była krew. Nie żeby zaraz kałuża,ale była taka plamka 1x2, nie wiem ile było wsiąknięte. I co teraz? Przyznam,że trochę spanikowana jestem

Hruda, Nuśka, Maraniko - przyszły piątek, wyjście wieczorne. HOWK!
No no no koniecznie tylko gdzie?.Pewnie Sopot. Cos wpsominalas o kanjpce dla 'starszych' imprezowiczow! Ja tez bede oblewac koniec mojego wdowienstwa slomianego hehe
Justyna - qrcze nie pomoge...ale byla tylko krew czy krew na kupce? Moze z wysilku albo jadl..buraczki?

Justyna ja również nie pomogę ale na Twoim miejscu zadzwoniłabym jutro do lekarza i zapytała co o tym sądzi.
Ja się żegnam bo czas spadać do domku:-DJUPIIIIIIII Dobrej nocy i kolorowych snów Wam życzę kochane i naszym maleństwom też!

Justyna - rano leć do pediatry, to pewnie infekcja dróg moczowych. Obserwuj co się dzieje w pieluszcze, jeśli tylko taka plamka, to jeszcze nie panikuj, gdyby krwi było więcej, to lepiej zadzwoń na pogotowie.

Jakie dobranoc;-)...my tez mamy babski wieczor, co nie? U mnie w lodowce tylko zubrowka i gorzka zoladkowa i pepsi...wystrzalowy fikolek by wyszedl hehe

Kochana...ja regulanie zjadam specjalnie dla Stasia kupiny twarozek:baffled: Cos te twarozki maja w sobie:-p:-D

No to ja sięgam po winko :tak:

Te serki itwarożki są pyszne, lepsze niż te co sobie kupuję (takie same :-D)

A tam odrazu wyrodna matka jutro dostanie w zamian jajecznicę a serek jej odkupie:-D:tak:;-)

No proszę - jajówa dobra rzecz :-)

Justyna - rano leć do pediatry, to pewnie infekcja dróg moczowych. Obserwuj co się dzieje w pieluszcze, jeśli tylko taka plamka, to jeszcze nie panikuj, gdyby krwi było więcej, to lepiej zadzwoń na pogotowie.

Popieram - do lekarza z rana i niech się wypowie. A jakby się w nocy pojawiło to na dyżur pojedźcie.

Już się ciesze na imprezkę za tydzień z mamuśkami!

Hruda - ta knajpka to Atelier, jest w bliskiej okolicy Vivy. Ale jestem tez otwarta na gdańskie uciechy, moge podjechać taryfą, raz na dwa lata można.

Asia KC - a nie masz czasem czego do załatwienia w Trójmiescie za tydzień ;-)

Wybablowałam prawie cala butle winka i wiecie co... chyba otworzę następne :cool2: Jak szaleć to szaleć, niebawem znowu bedę w ciąży (oby), potem karmienie piersią (też oby), coś mi się od życia nalezy.

Już się ciesze na imprezkę za tydzień z mamuśkami!

Hruda - ta knajpka to Atelier, jest w bliskiej okolicy Vivy. Ale jestem tez otwarta na gdańskie uciechy, moge podjechać taryfą, raz na dwa lata można.

Asia KC - a nie masz czasem czego do załatwienia w Trójmiescie za tydzień ;-)

Wybablowałam prawie cala butle winka i wiecie co... chyba otworzę następne :cool2: Jak szaleć to szaleć, niebawem znowu bedę w ciąży (oby), potem karmienie piersią (też oby), coś mi się od życia nalezy.
No i slusznie...moze do piatku tak bedziesz 'szalec' hehe
A Atelier znam, bylam tylko tam zawsze taki scisk i chyba potrzebne sa jakies wejsciowki ?( zawsze pomocna byla kolezanka w takowym kwitem) Co do Gdanska to ja passuje...tutaj nie uczeszczam od 4 lat, bo chyba wszytskie lokale taneczne sa dla mlodszych klientow:baffled:
Asia - no wlasnie...odwiedz meza...i nas!!!!!

Ostatnia edycja:
Oj kochane, mój mąż od poniedziałku (zeszłego) wieczorem jest w domu a jutro jedzie na niewiadomoile do Dubaju a potem płynie do Gabonu. :-(
Ja bym na skrzydłach przyleciała do Was ale nie mam co zrobić z chłopcami. Więc pozostaje nasiadówa przed kompem.

reklama

A ja już w domku i zasiadłam przed kompka ale z kufelkiem piwa i u mnie też na jednym się pewnie nie skończy;-):tak:Mała śpi sobie smacznie a M smaży sobie gołąbka on ostatnio mnie przeraża z tym żarciem po nocach jeszcze mi się w końcu chłop upasie:-Dbo do tej pory to musiałam uważać żeby sobie na nim palców nie połamać:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry