reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry- czyżbym była dzisiaj pierwsza:szok::szok:
W pracy mam juzdługi wekeeend i chyba umre z nudów( chyba, że cos sie zmieni albo pójde na miasto obfotografowac nasze zabytki:blink: )

Carioca wszystkiego naj, naj, naj!!!!:tak::tak::tak:
Justyna jaki dzisiaj widok na pieluszce- mam nadzieje, ze wszystko w porzadku.
Teraz uciekam poczytac co natworzyłyscie wieczorna porą.
Miłego dzionka życzę.

reklama
dziękuję bardzo za życzonka :happy2:

Justyna - oj to infekcja bakteryjna na bank. Ale pewnie chwile grozy wczoraj przezylas.

Mam kaca i ide sprzątać i gotować i wcale nie jest fajnie :angry:

No i nic:-) A może to był jakiś błąd pieluszkowy?? Rozbroiłam później pampersa, żeby zobaczyć,czy dużo poleciało,ale to była tylko plamka na powierzchni, na tej warstwie co z dupką ma styczność i minimalnie pod nią.
A propos pampersów. W niedzielę kupiłam w LIDLU pieluszki TOUJOURS, duża paka kosztowała coś ponad 20zł i naprawdę są dobre.

No i nic:-) A może to był jakiś błąd pieluszkowy?? Rozbroiłam później pampersa, żeby zobaczyć,czy dużo poleciało,ale to była tylko plamka na powierzchni, na tej warstwie co z dupką ma styczność i minimalnie pod nią.
No to super. :-)
A propos pampersów. W niedzielę kupiłam w LIDLU pieluszki TOUJOURS, duża paka kosztowała coś ponad 20zł i naprawdę są dobre.
A czym są pokryte? Takim "materiałem" jak Pampersy? Czy takim raczej foliowym?

to super że wszystko ok:tak::-)
Carioca wszystkiego naj naj lepszego!Spełnienia marzeń i oby mały lokator szybko zamieszkał w Twoim brzuszku!:tak:
od nas też wszystkiego naj naj naj:tak::-):-)

reklama
Justyna, a ile jest sztuk w tej paczce i jaki przedział wagowy kupiłaś? Ja kupuję Dada z Biedronki i też jestem z nich zadowolona, ale 54 szt. kosztują ok. 30zł, więc te z Lidla tańsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry