Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Rany ile ja sie nawymyślałam, zeby nie podać w końcu jajka z majonezem ;-) Witam Bebony!
Jutro mam urodzinki i przychodzi najbliższa rodzinka, więc zaraz biorę się za pichcenie. A że cześc z nich jest baaaaardzo wierząca i mega praktykująca to musi być postnieRany ile ja sie nawymyślałam, zeby nie podać w końcu jajka z majonezem ;-)
Donkat - Zabieranie zabawek to prawie norma. Nie porywam sie za doradzanie, moim zdaniem można już delikatnie wychowywać dzieci i wprowadzać zasady.
Dzis oglądałam trochę superniani i chyba sobie kupię jej poradnik.
Stasiu byl dzis zaszczepiony i dostał naklejkę "dzielny pacjent". Zrobił wrazenie na lekarce bo wzial ulotkę i zaczął niby czna głos czytać. Pierwszy raz coś takiego zrobił, mało nie padłam z wrażenia i śmiechu.
Aha, nie jestem w ciąży![]()

Sto lat sto lat sto lat!!!!!Witam Bebony!
Jutro mam urodzinki i przychodzi najbliższa rodzinka, więc zaraz biorę się za pichcenie. A że cześc z nich jest baaaaardzo wierząca i mega praktykująca to musi być postnieRany ile ja sie nawymyślałam, zeby nie podać w końcu jajka z majonezem ;-)
Donkat - Zabieranie zabawek to prawie norma. Nie porywam sie za doradzanie, moim zdaniem można już delikatnie wychowywać dzieci i wprowadzać zasady.
Dzis oglądałam trochę superniani i chyba sobie kupię jej poradnik.
Stasiu byl dzis zaszczepiony i dostał naklejkę "dzielny pacjent". Zrobił wrazenie na lekarce bo wzial ulotkę i zaczął niby czna głos czytać. Pierwszy raz coś takiego zrobił, mało nie padłam z wrażenia i śmiechu.
Aha, nie jestem w ciąży![]()

Jakie dobranoc;-)...my tez mamy babski wieczor, co nie? U mnie w lodowce tylko zubrowka i gorzka zoladkowa i pepsi...wystrzalowy fikolek by wyszedl heheMyślałam że właśnie z wami popiszę ale okazało się że znalazła się chwilowa niańka dla śpiącego Oskara (mój tato) i zmykam na babski wieczór :-):-) W końcu czwartek :-) papa dobranoc
Kochana...ja regulanie zjadam specjalnie dla Stasia kupiny twarozekTeż bym się winka napiłaAle narazie siedzę w pracy i wstyd się przyznać zgłodniałam i zjadłam serek wiejski który kupiłam na jutro dla Tusi
![]()
Cos te twarozki maja w sobie