reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No widzisz a ja już o tym rozmyślam bo normalnie jestem uzaleniona od kompka. Może uda mi się chociaż coś na klikać jak będę u siostry na kawie tylko tak glupio przyjść na kawę i zasiąść do komka:zawstydzona/y: ale może chociaż Was będę podczytywać bo później napewno nie dam rady nadrobić:tak:

Mały śpi od 15, druga pralka się kończy. Szwagierce na gwiadkę dajemy zegar z Villa Italia. W Poznaniu nie było akurat,ale jak są to ok70zł. Na allegro za 61+przesyłka,a w głupim Mogilnie za 58zł dostałam. Chociaż jakiś plus dzisiejszych zakupów. W zasadzie to nic nie kupiłam,a straciłam w pip kasy.
bylam raz w zyciu i wiecej nie chce!!!
w ogole mi ten sklep nie przypadl do gustu. rzeczy sa wg mnie tandentne i drogie
To ja nie lubię tego sklepu z innego powodu. Sposób urządzenia:wściekła/y: Ogólnie ceny są bardzo przystępne, można kupić najmniejszą pierdołę do domu, fajne rozwiązania proponują... Tylko to łażenie po strzałakch, wszędzie pełno wszystkiego. Doszliśmy do 2/3 sklepu i stwierdziliśmy,że ominęliśmy pudła tekturowe. To mówię do S,żeby poczekał z małym przy zbawkach,a ja po drodze widziałam pudło to zobaczę gdzie ich szukać. No i poszłam. I prawie zgubiłam się:-D:zawstydzona/y: Uwielbiam te ic pudła, pojemniki za naaprawdę śmieszne pieniądze,a jak ułatwiają człowiekowi organizację w domu.
Mam takie pudełka IKEA | Przechowywanie płyt CD i DVD | Pudełka na akcesoria audio/video | KASSETT | Pudełko na CD z pokrywką, naprawdę super wyglądają. I takie do zabawek, teraz mojej mamie przywieźliśmy IKEA - błąd 404 pudła do Mateusza za dużych ciuszków. Już myślę o kolejnym zakupie... IKEA | Pudełka | Pudła na ciężkie przedmioty | FLAJ | Pudełko czasami wyniosłabym coś do piwnicy,ale boję się,że może jakś mycha się dostanie,a tak będę spokojna. W kartonie nie wyniosłabym.

Widzisz Justyna ja też uwielbiam rozwiązania które proponuje Ikea i wogóle uwielbiam ich asortyment praktycznie w każdej postaci ale podobnie jak w Twoim przypadku szlak mnie trafia jak mam łazić po tych ich strzałakch:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry