*Iwoneczka*
Fanka BB :)
Anetasa powem Ci kochaana ze wczesniej moze bym sie nad tym nie zastanawiala.. ale naprawde ten necik wciaga.. juz chwilami nie wiedzilam co mam ze soba robic ;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale może chociaż Was będę podczytywać bo później napewno nie dam rady nadrobić
To ja nie lubię tego sklepu z innego powodu. Sposób urządzeniabylam raz w zyciu i wiecej nie chce!!!
w ogole mi ten sklep nie przypadl do gustu. rzeczy sa wg mnie tandentne i drogie
Ogólnie ceny są bardzo przystępne, można kupić najmniejszą pierdołę do domu, fajne rozwiązania proponują... Tylko to łażenie po strzałakch, wszędzie pełno wszystkiego. Doszliśmy do 2/3 sklepu i stwierdziliśmy,że ominęliśmy pudła tekturowe. To mówię do S,żeby poczekał z małym przy zbawkach,a ja po drodze widziałam pudło to zobaczę gdzie ich szukać. No i poszłam. I prawie zgubiłam się
Uwielbiam te ic pudła, pojemniki za naaprawdę śmieszne pieniądze,a jak ułatwiają człowiekowi organizację w domu. Anetasa powem Ci kochaana ze wczesniej moze bym sie nad tym nie zastanawiala.. ale naprawde ten necik wciaga.. juz chwilami nie wiedzilam co mam ze soba robic ;/
Wlasnie mialam wam mowic.. ZNALAZLA SIE MOJA TOREBKA![]()