reklama

Wrześniówkowe mamy

chcialam pocytac, co naprodukowalyscie, ale czuje z enie zdaze:sorry2:

julitka sie wlasnie kapie z tata:szok: jak dla nas to nienormalna pora, ale dziecko nie chcialo wyjsc z lazienki, tylko sie zywcem domagalo kapieli:-D moze szybciej zasnie, bo zawsze po kapaniu sie ozywia i nie chce od razu spac.
dzisiejssza nocka byla superowa: bez jedzenia!!! ostatnio mala ni je mleka na noc(nie chce) wiec wczorja zjadla pozadna kolacje z kanapek i spala jak susel:tak:

reklama
Carioca Adaś nie ma gorączki ale za to SRACZUCHNĘ....... oj jaką wielką.
Majandra będę.

Ja jeszcze nie puszczałam Adasiowi teletubisiów, ale jutro.....:sorry2:
Właśnie znów się przepychają i wyrywają laptopa. Ta chce pisać literki a on grać muzykę, oj matko dobrze, że już J wrócił i mogę chociaz tego posta napisać.

Oooooooooooooooo ryk.............................. ugryzł ją w plecy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i J zaniósł go do łóżeczkaq

siedzi jak zaklęta i tylko od czasu do czasu macha ręką i woła hejooo
albo bisie hejo :-D a i zapomniałabym nie ma pampersa i tylko pieluchę tetrową i na razie nie było wpadki :-p

rozbraja mnie jak piszesz o Zuzi jak mowi:-D:-D

Agulka, bądź wieczorem na gg, teraz nie mogę, bo piekę szarlotkę(Asia z chłopakami jutro przyjeżdża, trzeba ugościć, mam nadzieję, że mi wyjdzie)

wyjdzie, wyjdzie, byleby nie przez okno:-D;-)
fajnie Wam, znow pogadacie

Oooooooooooooooo ryk.............................. ugryzł ją w plecy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i J zaniósł go do łóżeczkaq

ooo, Adas sobie niezle radzi!:szok:

Agulka u nas jest tak samo co chwila wojna o jakąś zabawkę:wściekła/y:no i Mateusz też gryzie Olę a później jest placz bo ona mu niechce dawac zabawek to on ją gryzie:crazy:
ok spadam już bo o 19 jedziemy zawieźć dzieciaki do mojej mamy a oni jeszcze nie gotowi:no:
Miłego wieczorku życzę:-):-):-)

Donkat, ja ją wyrzucę sama przez okno jak mi nie wyjdzie:-D

Monia, miłej zabawy. Tylko nie próbuj podrywać innego na nowe ciuchy:-D Albo i próbuj, mężulek będzie miał o co być zazdrosny;-):-)

reklama
Niby sobota ale taka dość płodna... w posty :tak:

Ach te kredyty!No cóż ale bez niego nie było by mowy o własnym mieszkanku:no:

No niestety :-(

.
No w końcu dokończyłam piać tego posta sprzed ponad godziny. Mały sie obudził z płaczem, Maja płakała, że już wstał , bo teraz to już sobie nie pogramy w gry planszowe, i ogólnie dziś RYK na całego. Jedno tulę to drugie ryczy, i tak na przemian, ach szkoda gadać, juz w końcu kawę wypiłam, bo nerwowo nie wytrzymuję.

Znam, znam... jak od rana tak się zaczyna to ja o 10tej już chcę uciekać z domu. Znajome stosują melisę. Kawa tylko może podnieść ciśnienie.

Anetko, bys na tej recepcji nie usnęła. Wiem jak czasami tam za :ladą" jest spiąco jak roboty nie ma.
No roboty trochę się znalazło? A ruch jakiś jest?

Witam, byłam w sklepie z wózkami i wybrałam zupełnie inny. Ostatecznie Chicco C.04. Ostatecznie bo już zakupiony stoi na dole. Stasio w nim pojeździł po domku i sprawiał wrażenie zadowolonego.

Hruda - ale fajnie tak z mamą na koncerty chodzić. Za kombinezonem dla Staśka muszę się rozejzec na allegro, jednoczesciowym, jakbys cos widziala fajnego (uzywanego) - w odcieniach granatowy, szary, niebieski itp - to zapodaj linka, ładnie proszę :-) rozm jakoś 92-98, żeby przyszłościowe było.

Pokaż wózio! Dobrze że Staś zadowolony :tak:
Ja dziś wieczorem rzucę się na allegro i poszukam czegoś dla chłopaków...

ja ją wyrzucę sama przez okno jak mi nie wyjdzie:-D

Ty nic nie wyrzucaj!!! Twoja ocena jest nieobiektywna :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry