reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No roboty trochę się znalazło? A ruch jakiś jest?
Tak normalnie pchają się drzwiami i oknami już nie nadążam :-Da tak poważnie to od rana nie odebrałam ani jednego telefonu nie licząc szefa i siostry, a progu też nikt nie przekroczył choćby zapytać po ile pokoje katastrofa ten listopad ale siedzieć trzeba 14 godzin nie ma zmiłuj:wściekła/y:

Ten mi sie podoba, tylko trochę sporo jak na używany :angry:
Dzięki za linki, jakby Ci cos ewentualnie jeszcze w oko wpadlo to wiesz co :-) Aha - czerwony chyba też moze być?

a i zapomniałabym nie ma pampersa i tylko pieluchę tetrową i na razie nie było wpadki :-p

Tzn - cały czas udaje się jej mieć suchą pieluchę?

jak będziesz wystawiać ten coneco na allegro to wrzuć linka chętnie popatrzę może akurat mi przypadnie do gustu;-)

Podam Ci linka, ale przyznam że nie polecam tego modelu. Beznadziejnie ciężko się go prowadzi i ma "kubełkowe" siedzonko.

dzisiejssza nocka byla superowa: bez jedzenia!!! ostatnio mala ni je mleka na noc(nie chce) wiec wczorja zjadla pozadna kolacje z kanapek i spala jak susel:tak:

oby i dzis ładnie pospała :tak:

No, ledwie dogoniłam a idę kąpać Łukasza bo właśnie skończył kolację... Lecę bo zaraz talerz zbije.
Do zoooooo

baaaaczeeeee...
Asiu jakbys jakies fajne kombinezony wyhaczyla to wklej linka :happy:
Uwaga, chwalę się wózkiem. Przepraszam, ze nie na odpowiednim wątku, ale skoro tutaj tak smęciłam o tym wózku to, tu juz temat zakończę (kupiłam w kolorze granatowym, mam nadzieje ze nie wyblaknie):
chicco_ct04.jpg

Tak normalnie pchają się drzwiami i oknami już nie nadążam :-Da tak poważnie to od rana nie odebrałam ani jednego telefonu nie licząc szefa i siostry, a progu też nikt nie przekroczył choćby zapytać po ile pokoje katastrofa ten listopad ale siedzieć trzeba 14 godzin nie ma zmiłuj:wściekła/y:

dzięki Bogu jest internet :happy2:

Ja sie powolutku zmywam, bo za 20 minut gosci mamy, ale juz gotowa jestem na ich podjecie.

Ja też chyba dzisiaj z wami posiedze miałam iść do koleżanki ale wszystkie nianie do Zuzi się wykruszyły i zostaje mi siedzenie w domu
co do pieluch to dwie kupy zrobiła na muszle i kilka razy sikała więc nie zmoczyła pieluchy ale przed samym wyjściem do figloparku zrobiła wielką kałużę na podłodze (była tylko w rajstopach) no ale cóż nie od razu Rzym zbudowano :sorry2:

No i wszystkie się odmeldowały a ja zostałam sama:-( ale przed chwilą sprzedałam pokój więc jednak nie tak na darmo tu dziś siedziałam:-D o i właśnie jeszcze jeden.

reklama
Luandzie , Carioca chyba któraś z Was miała matę do tańczenia. Z jakiego materiału jest wykonana i czy ( mając wykładziny na podłodze), będzie użyteczna?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry