Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak normalnie pchają się drzwiami i oknami już nie nadążamNo roboty trochę się znalazło? A ruch jakiś jest?
a tak poważnie to od rana nie odebrałam ani jednego telefonu nie licząc szefa i siostry, a progu też nikt nie przekroczył choćby zapytać po ile pokoje katastrofa ten listopad ale siedzieć trzeba 14 godzin nie ma zmiłuj
Ten mi sie podoba, tylko trochę sporo jak na używany

a i zapomniałabym nie ma pampersa i tylko pieluchę tetrową i na razie nie było wpadki![]()
jak będziesz wystawiać ten coneco na allegro to wrzuć linka chętnie popatrzę może akurat mi przypadnie do gustu;-)
dzisiejssza nocka byla superowa: bez jedzenia!!! ostatnio mala ni je mleka na noc(nie chce) wiec wczorja zjadla pozadna kolacje z kanapek i spala jak susel![]()

No, ledwie dogoniłam a idę kąpać Łukasza bo właśnie skończył kolację... Lecę bo zaraz talerz zbije.
Do zoooooo

Tak normalnie pchają się drzwiami i oknami już nie nadążama tak poważnie to od rana nie odebrałam ani jednego telefonu nie licząc szefa i siostry, a progu też nikt nie przekroczył choćby zapytać po ile pokoje katastrofa ten listopad ale siedzieć trzeba 14 godzin nie ma zmiłuj
![]()

Bez niego bym umarła!dzięki Bogu jest internet![]()
A tak mam Was a jak znikacie allegro