Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi po ponad 3 latach nic nie zżółkło i nie "śmierdziały". ale nowe to noweoj niszczeją wiadomo wymagają wyprania ale tak jakby żółkły i no i zapach jakiś dziwny
a w sklepach oczywiście będą ładniejsze;-)
;-);-);-)Witam, byłam w sklepie z wózkami i wybrałam zupełnie inny. Ostatecznie Chicco C.04. Ostatecznie bo już zakupiony stoi na dole. Stasio w nim pojeździł po domku i sprawiał wrażenie zadowolonego. A ten p*^#y Coneco V3 jutro idzie na allegro i za ile wylicytują za tyle won.
Anetasa - miłej pracki.
A melduje, czy po prostu ją sadzasz co trochę?Ja też chyba dzisiaj z wami posiedze miałam iść do koleżanki ale wszystkie nianie do Zuzi się wykruszyły i zostaje mi siedzenie w domu
co do pieluch to dwie kupy zrobiła na muszle i kilka razy sikała więc nie zmoczyła pieluchy ale przed samym wyjściem do figloparku zrobiła wielką kałużę na podłodze (była tylko w rajstopach) no ale cóż nie od razu Rzym zbudowano![]()
Moje po 2 latach też ok, i po następnym roku (dawałam koleżance teraz) też super. Ale dla 3ciego dziecka zdecydowanie odświeżę kolekcjęmi po ponad 3 latach nic nie zżółkło i nie "śmierdziały". ale nowe to nowe;-);-);-)

I będa mieli drugiego dzidziusia. Jędruś kończy w lutym 2 latka - cudnie! 
A melduje, czy po prostu ją sadzasz co trochę?
Moje po 2 latach też ok, i po następnym roku (dawałam koleżance teraz) też super. Ale dla 3ciego dziecka zdecydowanie odświeżę kolekcję![]()
pewnie po wypraniu i wyprasowaniu byłyby jeszcze całkiem całkiem w ogóle W twierdzi że wcale nie śmierdzą tylko ja mam jakąś schzęLuandzie , Carioca chyba któraś z Was miała matę do tańczenia. Z jakiego materiału jest wykonana i czy ( mając wykładziny na podłodze), będzie użyteczna?????

wyjęłam z szafy wszystkie małe ciuszki Zuzki z zamiarem zrobienia takich paczek ale chyba jeszcze z tydzień się wstrzymam bo jak nie dostanę tej pracy to mogą się przydać ale jeżeli miałoby być tak że będą leżeć jeszcze rok to je sprzedam bo strasznie niszczeją