reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam, byłam w sklepie z wózkami i wybrałam zupełnie inny. Ostatecznie Chicco C.04. Ostatecznie bo już zakupiony stoi na dole. Stasio w nim pojeździł po domku i sprawiał wrażenie zadowolonego. A ten p*^#y Coneco V3 jutro idzie na allegro i za ile wylicytują za tyle won.

Anetasa - miłej pracki.

Carioca a co cię denerwowało w tym wózku bo szwagierka się na niego napaliła
mi osobiście nie odpowiada spacerówka bo taka futurystyczna kubełkowa spacerówka

Ja też chyba dzisiaj z wami posiedze miałam iść do koleżanki ale wszystkie nianie do Zuzi się wykruszyły i zostaje mi siedzenie w domu
co do pieluch to dwie kupy zrobiła na muszle i kilka razy sikała więc nie zmoczyła pieluchy ale przed samym wyjściem do figloparku zrobiła wielką kałużę na podłodze (była tylko w rajstopach) no ale cóż nie od razu Rzym zbudowano :sorry2:
A melduje, czy po prostu ją sadzasz co trochę?

mi po ponad 3 latach nic nie zżółkło i nie "śmierdziały". ale nowe to nowe:tak:;-);-);-)
Moje po 2 latach też ok, i po następnym roku (dawałam koleżance teraz) też super. Ale dla 3ciego dziecka zdecydowanie odświeżę kolekcję :-D

A ja się dowiedziałam włąśnie że żona mojego kuzyna jest w ciąży :-D I będa mieli drugiego dzidziusia. Jędruś kończy w lutym 2 latka - cudnie! :-D

Dobra, ide na allegro. Jeszcze zajrzę później :-)

Idę się umyć, ale zajrzę jeszcze. CHYBA

Oj i\ciężka cyba noc będzie mały często sie wybudza z płaczem, ah te zębiska niemogłyby wyjśc wszystkie w ciągu jednego m-ca i byłby spokój.

A melduje, czy po prostu ją sadzasz co trochę?

Moje po 2 latach też ok, i po następnym roku (dawałam koleżance teraz) też super. Ale dla 3ciego dziecka zdecydowanie odświeżę kolekcję :-D

różnie kupę raczej woła a jak nie to i tak wiadomo że chce bo puszcza bąki :sorry2:
z siku gorzej pewnie przez pampki

wiadomo że te ubranka nie są w jakimś opłakanym stanie ale to już nie to :zawstydzona/y: pewnie po wypraniu i wyprasowaniu byłyby jeszcze całkiem całkiem w ogóle W twierdzi że wcale nie śmierdzą tylko ja mam jakąś schzę

reklama
Goście poszli, sprzątnięte, mąż przysypia na kanapie, można wpaść na forum.

Luandzie , Carioca chyba któraś z Was miała matę do tańczenia. Z jakiego materiału jest wykonana i czy ( mając wykładziny na podłodze), będzie użyteczna?????

Atruviel miała. Ja to tylko w tv widziałam takie cuda :happy:

wyjęłam z szafy wszystkie małe ciuszki Zuzki z zamiarem zrobienia takich paczek ale chyba jeszcze z tydzień się wstrzymam bo jak nie dostanę tej pracy to mogą się przydać ale jeżeli miałoby być tak że będą leżeć jeszcze rok to je sprzedam bo strasznie niszczeją

A ja trzymam. Uprasowanie może zdziałać cuda.

Asia - a kiedy trzecie? No jesteś moja hero.Sama, dwa budrysy w domu, daje radę, myśli o 3. dziecku. No no.

Agulka - mam nadzieje, że Adaśkowi apetyt wróci. Probiotyki polecam serdecznie, na sraczkę mogą pomóc.

Swoją drogą idę za tydzień do dentysty, myślicie że to bezpieczne dla ewentualnej malutkiej ciąży?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry