reklama

Wrześniówkowe mamy

Chyba zaraz zasnę jakoś ta pogoda tak na mnie działa przed chwilą wyszłam na fajkę na zewnątrz i nie odblokowałam drzwi ani nie wzięłam klucza i się zatrzasnęłam ale jestem zamotana najchętniej położyłabym się pod kołderką i zasnęła a tu do 22 daleko :wściekła/y:Idę zrobić sobie kawę bo jeszcze szef przyjedzie i zastanie śpiącą recepcjonistkę za biurkiem:-D

reklama
Ale tu dziś puściutko. Nikt mi nie chce dotrzymać towarzystwa w pracy:-( ale cóż mam nadzieję że się pojawicie później. Ja idę jeść bo coś zgłodniałam a sama z sobą pisać nie będę.

a tak na serio to kiedy moge wejsc do zamknietego?
No nigdy. I to jest tak serio serio.
Chyba zaraz zasnę jakoś ta pogoda tak na mnie działa przed chwilą wyszłam na fajkę na zewnątrz i nie odblokowałam drzwi ani nie wzięłam klucza i się zatrzasnęłam ale jestem zamotana najchętniej położyłabym się pod kołderką i zasnęła a tu do 22 daleko :wściekła/y:Idę zrobić sobie kawę bo jeszcze szef przyjedzie i zastanie śpiącą recepcjonistkę za biurkiem:-D
No siostro od dymka:-D
Byłam w mieście sama,a później żałowałam,że go nie wzięłam,bo było cieplej niż sądziłam

Tak na poważnie to wtedy kiedy wszystkie dziewczyny na nim piszące zaakceptują Twoją kandydaturę czyli jak się domyślam w Twoim wypadku może to nie nastąpić nigdy.

Ostatnia edycja:
A po co chcesz wejsc na zamkniety?
...ale odpowiedz na serio:tak:...bo tak na niby to kazda z nas wymysla tu na forum co jej sie zywnie podoba- o sobie, o dziecku o zyciu..a jak jej inteligencja nie pozwala to pisze jedno zdanie o niczym...takie fanatyzjne forum:rofl2::crazy:

Ja też tak mam często że gdzieś małej nie zabieram a potem żałuję bo wcale nie jest zimno itp ciekawe czy kiedyś nam minie taka nadopiekuńczość i trochę wyluzujemy;-)
U nas dzisiaj bylo na prawde zimno..ja zmarzlam ale Stas mam nadzieje ze nie. Wygladal i chodzil jak balawanek hehe

Ostatnia edycja:
No i nadeszła pora bałwankowania dla naszych maluchów:-D. Ach to jest właśnie to czego nie lubię. Latem ciach bach i jesteśmy na dworze a teraz za nim się naubieramy to pół godziny mija:-D;-)

Mąż sprawdził wyniki w archiwum szpitala - Staś ma moją grupę krwi - RH-. Ufff.

co takie puchy?

Luandzia - a jak sytuacja starankowa w sprawie rodzeństwa dla Zuzi?
Anetasa - jeszcze w pracy?

reklama
Jezeli chodzi o mnie to nigdy sie na to nie zgodze, a zeby wejsc na zamkniety zgodzic musza sie chyba wszystkie :-)
Zanim zaczelas z nami pogrywac, moglas pomyslec i nie wypisuj tu glupot ze zalujesz ze sie zmienilas, bo mnie i tak denerwje sama twoja obecnosc na forum

No i teraz sie Witam...Pamietacie mnie jeszcze prawda???
Co u nas hanifce kolejny zabek sie przebil, a my z mezem zabiegani na maksa jestesmy. Po urzedach biegamy, wymeldowalisy sie z tego mieszkania na nowe zameldowali, adresy wszedzie zmieniac teraz musimy i przeprowadzac sie pomalu zaczynamy no i mieszkanie w polsce kupujemy ale o tym jeszcze napisze
dzies mam zamiar tu troszke z wami pobyc :-) wiem cieszycie sie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry