reklama

Wrześniówkowe mamy

Wrrrrr, dzisiaj mieli przywieźć S telefon i umowę. A ja szłam wyrzucić śmieci i kupić twaróg. Jak wyszłam zadzwonił S i powedział,że za pół godziny będzie kurier. No to se myślę ok, zdążę wrócić. Jasne... Z facetem minęłąm się na drodze,a S wqrwiony kazał mi jechać za nim do Trzemeszna. Pojechałą i przy okazji kupiłam twaróg,bo te oślice z lubińskich 2 małych sklepików uważają,że twaróg je się tylko w piątki i nie miały:wściekła/y: Dobrze,że S nie wraca jednak dzisiaj tylko jedzie na Litwę,bo normalnie łep bym mu urwała przy samej dupie:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
witajie babeczki!!!

wczoraj sie nie moglam dopchac do kompa, bo P mial same"pilne" sprawy i co widze???????????plodne byly te godziny u was, bo tyle stron ze szok!!:szok::rofl2:
wydarzylo sie raczej sporo i jakies sensacje mnie ominely:-(:-D

byalm dzis po skierowabnie do alergologa dla malej i P.

dzis wieczorem albo jutro pojedizemy do mojej mamy i zrobimy sobie dluzszy weekend.

u nas dzis wieje jak w kieleckim i pada caly dzien.

bylam z julitka u fryzjerki obciac jej fachowo grzywke:rofl2:

A my dzis dzień udany, oprócz tego konkursu to wygrałam jeszcze koszulkę RMFu i juz ją przysłali a J dzis kupił okna dachowe i dostał rabacik w wysokości 400zł.

Justyna czasem o 17 nie wygrałas koszulki w Leonie, mi o tej godzinie sie nie udało

Agulka,a przypadkiem udało mi się:-p Jeszcze 2 muszę zgarnąć.
Idziemy w poniedziałek do dermatologa,bo ta buzia ciągle ma jakieś liszajowate wykwity:baffled: Zobaczymy co powie.
Wczoraj kupiłam mojemu cudownemu synusiowi kredki. A dzisiaj mój artysta pomalował panele i tv:szok: na zielono.
Aaa, oglądałam wczoraj "Zgon na pogrzebie" myślałam,że się uduszę ze śmiechu,bo maly już spał, internet gdzieś wichura mi przewiała i pocieszałam się poleconą komedią;-)
A o kredkach to mama opowiedziała mi historyjkę... Znajomy mamy przyszedł po pracy do domu. Żona jakś dziwna, synus ciuchutki... Usiadł w fotelu i nagle: Elaaa, qrwa co to jest??:szok: A Ela : jak to co? Dinozaury! Z drugiej strony też są :-D:-D Mały wyrysował 2 ściany tak wysoko jak sięgnął rączką

Na zamkniętym wrzuciłam te zimowe piosenki, poza tym Asia zrobiła punkt wymiany plików, więc jak macie tez cos fajnego to wrzućcie.

Agulka - gratuluje wygranych, faktycznie idź lotka skreslic. W tym fotokonkursie widze ze wygrala tez Etka :)

Miłęgo wieczorku Bebonki :)

Dziś przyszła nagroda a dopiero dziś się dowiedziałam, że się załapalismy. Miś jest super, później wkleję zdjęcie.
MamZdroweDziecko.pl -

A my dzis dzień udany, oprócz tego konkursu to wygrałam jeszcze koszulkę RMFu i juz ją przysłali a J dzis kupił okna dachowe i dostał rabacik w wysokości 400zł.

Justyna czasem o 17 nie wygrałas koszulki w Leonie, mi o tej godzinie sie nie udało
Agulka gratulacje wygranych:tak:mam nadzieje że kupon w totolotka wysłany a za wygraną będzie zlot wrześniówek;-)
te piosenki są super właśnie siedzę i ściągam:tak:

reklama
Niestety Totka nie wysłałam,:no::no::no: bo z domu nosa dzis nie wystawiłam, brrrrrrrrrrrrr .:wściekła/y:
Szkoda, że internetem nie można jeszcze puszczać losów.:-D

Dopiero usiadłam, bo piekłam torta na jutro dla J , już wystygł tylko teraz masa budyniowa chłodzi się a potem przełożę i będzie co do kawki postawić. Na sałatkę też nastawiłam makaron. Właśnie kipi.:szok:

Justyna a ja wygrałam koszulkę o 20.:tak: Znów coś dziś wygrałam.:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry