Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Siemanko:-)
A co ja widze pierwsza dzisiaj jestem
Od dzisiaj postaram sie byc z Wami na bierzaco, kto sie cieszy reka do gory![]()
ręki nie szŁo więc spróbowaŁam oczy
:-)

teraz sobie smacznie śpi , Ola ogląda bajki, D sprząta garaż a ja idę kończyć obiadek
a dziś mamy ziemniaczki i podudzia z kurczaka z sosikiem jak to Ola mówi mięsko na ptyku:-)
Ja podnosze taaaak wysoko...druga reka dierży kawusie, w koncu popijana w spokoju bo Stasiek zasnal...jakis nerwowy dzis jestSiemanko:-)
A co ja widze pierwsza dzisiaj jestem
Od dzisiaj postaram sie byc z Wami na bierzaco, kto sie cieszy reka do gory![]()

i ogolnie wqurwia!

Przepraszam ale jeszcze nie doczytalam wszystkiego.
Wlasnie widzialam na ulichach dzieciaki w takowych - kurtka z kolnierzem z futerkiem koloru khaki - nawte w porze letniej (jak to angole) ale moze one nie sa ocieplane.
Hruda chyba o mnie piszesz.Ja tez mam ogromniastego wqrwensa od wczoraj.Wszystko mnie drazni i jeszcze waga od tygodnia stoi w miejscu mimo ze sie nie obzeram.A jak wyglad kurtka Alaska?Z futerkiem na kapturze? W uk chyba takich nima![]()

Fajna wycieczka, luuuubie takie:-) I czekam na znaka - thanks czy chears jak to Oni mowiaHruda zaraz idziemy z rodzina na wycieczke po sklepachwiec bede sie rozgladac na dzialy chlopiece.Jak gdzies cos takiego zobacze to dam znac.
hehe .Moze J by cos kupil nakierowany co i gdzie!Mateuszek ma mieć zabieg podcinania języczka(w znieczuleniu ogólnym:-() w sumie to nic poważnego jak pójdziemy we wtorek to w środe popołudni juz powinniśmy wyjśćMonia po co idziecie do szpitalaPrzepraszam ale jeszcze nie doczytalam wszystkiego.
Hruda chyba o mnie piszesz.Ja tez mam ogromniastego wqrwensa od wczoraj.Wszystko mnie drazni i jeszcze waga od tygodnia stoi w miejscu mimo ze sie nie obzeram.A jak wyglad kurtka Alaska?Z futerkiem na kapturze? W uk chyba takich nima![]()
jednak przerażona jestem tym znieczuleniem:-(