reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
hey!

Zazdroszcze Wam tego sniegu. Tutaj nie ma. No ale za to nie mamy mrozu. Raz slonce raz deszcz, ale w miare cieplo. Plaszcza jeszcze nie mialam okazji zalozyc, chodze w wiosennej kurteczce i pod spodem krotki rekaw. Taka to nu Nas pogoda.
Poza tym wrocilam z drobnych zakupow jedzeniowych, M zostal z dzieckiem w domu. Wole i tak,bo przynajmnmiej z glowa robie zakupy, a jak z M to caly wozek zawalony niepotrzebnymi produktami.

My wszyscy jestesmy zdrowi na szczescie. A i tez mam taka kolezanke, ktora nigdy nie przejmuje sie tym, ze jej dziecko lub ona jest chora i przychodzi. A jej cora lubi sie tulic i calowac. I co...powiedziec takiej "sorry ale jestes chora-nie wejdziesz". A ona znienacka lubi wpadac.

Ja mam Nokie N90 i jestem z niej zadowolona. Jest ciezka-owszem, ale solidna. N95 jak dla mnie niewiele wiecej sie rozni, a jest drozsza.

Pawełek całkiem nieźle. Dzielnie bierze paskudne lekarstwa i daje sobie psikać tantum verde i bierze ochydny i gorzki anty i lacidoil zjada cały choć aż go otrząsa po.
Gorączki nie ma.

Czy może któraś z Was lub szanownych małżonków ma NOKIĘ N95 8GB??
Moj ma i sie wscieka na nia.Zawiesza sie,za masywna,bateria na 1 dzien.Ja mialam N80 i bylo to samo.Nie polecam.
Hruda w Next widzialam te kurtki sa granatowe,brazowe i czerwone.Ceny od £32 do 38.Tylko material jakis taki sztywny,plastikowaty.Jak dl mnie nie zabardzo i cena za wysoka.

Z tym telefonem to jest tak,że ma on możliwość oglądania filmów. Tylko muszę ściągnąć jakieś kodeki i nigdzie nie mogę znaleźć nic takiego. Myślałam,że może ktoś już to robił:-( Wczyśniej S miał nokię 6280 więc gabarytowo mu nie przeszkadza. Z resztą on nie lubi małych telefonów.

Witam. Weekend w szkole zaliczony. Ufff.:-)
Koleżanka mi dziś powiedziała, że na TVN w Uwadze kiedyś było o nabiale i znalazłam taki artykuł Uwaga! TVN - Reportaże - Czy wiesz, co jesz? Cała prawda o nabiale!
Jestem wstrząśnięta, choć wcale mnie to nie dziwi w dzisiejszych czasach.

I jeszcze film [video=youtube;kJKLXqeY3lQ]http://www.youtube.com/watch?v=kJKLXqeY3lQ[/video]
[video=youtube;x7-v4HNlIGs]http://www.youtube.com/watch?v=x7-v4HNlIGs&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
wiecie co to jakieś fatum jest bo jak ja mma czasu na net to was kochane babony nie ma buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

majandra kurcze ja to wszystko o tym mleku wiem ale jakoś nie mogę się z nim roztac to samo z parówkami wiem co i jak i że to rzadne odżywcze i zdrowe ale i tak jem

siedzę sobie sama B w pracy jeszcze wóci o 23 a dzieci śpią

Ja też jestem ale dzisiaj długo nie posiedzę bo jutro idę na to spotkanie w sprawie pracy i muszę być w formie trzymajcie kciuki
co do mleka to ja nie piję a Zuzka wiadomo cycek :-p też słyszałam że mleko krowie jest dobre dla cieląt a nie ludzkich dzieci :rofl2: a jogurt można łatwo zrobić samemu :tak:i na pewno będzie zdrowszy niż ten ze sklepu
co do masła serów wędlin to ja przywiązuję dużą wagę do tego żeby były ze sprawdzonego źródła kupuję albo w specjalnych sklepach albo w gospodarstwach ekologicznych owoce warzywa mam swoje albo od teścia
ale żeby nie było tak pięknie właśnie zamówiliśmy sobie pizzę ....a co tam od czsu do czasu nie zaszkodzi :)))

Ostatnia edycja:
ja ten reportarz ogladalam i wczesniejszy o wedlinach
i wiecie co nie popadjamy wparanoje bo jakbysmy tak mialy wszystko pod uwage brac to na salacie i marchewkach bysmy byly i to na tych z wlasnego ogrodka bo te sklepowe pryskane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry