reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat, mój brat dziś wraca z delegacji w Radomiu i powiedział, że jak go jeszcze raz wyślą do tego nudnego miasta to rzuca pracę. Taki nudny Radom jest?

mnie nie ma na forum a wy obgadujecie radom, ladnie to tak?:-D:szok:

oj, rzeczywiscie nic ciekawego. tym bardzije ze w prownaniu z W-wa to na pewno blado wychodzi.
ja szczerze powiedziawszy nie maialm zbyt duzo okazji skorzystac z atrakcji miasta, choc mieskzam tu juz 4 lata:szok: jednak juz kilece dla mnie o wiele ciekawsze. no ale coz, nie mieskzam tu z milosci do maista a z milosci do mezczyzny...

reklama
Witam się z rana z pracy!U nas nadal biało i choć cieszę się bo lubię zimę to jednak z perspektywy osoby która musi dojeżdźać do pracy wcale nie jestetm taka zadowolona zwłaszcza że Polanica to nieszczęsna biała strefa i płógi do miasta nie wjeżdżają więc na drodze jedno wielkie lodowisko:wściekła/y: Co do tego reportażu to też oglądałam ale ja wychodzę z tego samego założenia co Klavell owszem w stsounku do małej mam trochę inne podejście i nie daje jej wszystkiego ale sama jem na co mam ochotę.
Justyna odpadła z tańca Żmuda Trzebiatowska

no i już wiem jutro idziemy do szpitala no i z jednej strony się cieszę bo będziemy miec to juz za sobą a z drugiej strasznie się boję:-( powiniśmy wrócic w środe popołudniu wię c jak tylko wrócimy to na pewno się odezwę:tak:ide śie pakować ale jeszcze dziś będę zaglądać:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry