Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś przyszła nagroda a dopiero dziś się dowiedziałam, że się załapalismy. Miś jest super, później wkleję zdjęcie.
MamZdroweDziecko.pl -
A my dzis dzień udany, oprócz tego konkursu to wygrałam jeszcze koszulkę RMFu i juz ją przysłali a J dzis kupił okna dachowe i dostał rabacik w wysokości 400zł.

dzis wieczorem albo jutro pojedizemy do mojej mamy i zrobimy sobie dluzszy weekend.
u nas dzis wieje jak w kieleckim i pada caly dzien.
bylam z julitka u fryzjerki obciac jej fachowo grzywke![]()
jednka jedziemy dzis do mamy, wiec dopiero zo zobaczenia w poniedizalek!!!
milego weekendu BBonki!
.
Paweł tak sobie. Gorączka jest. ok 20 znowu dałam nurofenbo było 39.2. o 20.40 było 39.7
. Teraz juz spada. Pokasłuje - znaczy spływa mu z nosa i siada na gardle wysoko a on nie może tego odksztusic... Jutro lekarz.
Oni zawsze chorują jak jestem sama
Jutro pójdę. jakbyco to mam też fajną przychodnię dyżurną niedaleko więc w weekend też nie będzie problemu.
U nas dziś śnieg popadał, ale Asia nie odpalaj miotły, bo w tej chwili to już wspomnieniowa breja pozostała.
Stachu układa zabawki pod barierką zamontowaną w drzwiach, usypuje barykade, włazi na nie i ewidentnie kombinuje żeby wyleźć.
Skąd ja to zanm porozstawialiśmy już w domu wszystko tak żeby nie mogła się wspinać to znalazła i na to sposób podjeżdża swoim jeździkiem do miejsca gdzie chce się dostać włazi na siedzisko a potem na kierownicę i myk na ławę z ławy na meble itp alpinistka jedna ;-)
zabarałam jeździdełko to wczoraj wywaliła wszystkie zabawki z pudła przewróciła je do góry kołami i znowu cel osiągnięty:-) Czesm to już nie wiem co mam z nią zrobić taka ciekawa świata z perspektywy mebli że co bym nie robiła mała szelma sobie poradzi i znajdzie sposób żeby cel osiągnąć.

...ale postaralam sie wam odpisac, zeby nie bylo...
Mały przed chwilą się obudził,ale jeszcze kula się w łóżeczku z podusią i dinusiem. Muszę się sprężyć,bo nie wiem o której S wróci z pracy,a wymyśliłam kluchy na pyrach,czy szare kluchy jak kto woli. Muszę zetrzeć ziemniaki