reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzien bry BaBony!

Dziś przyszła nagroda a dopiero dziś się dowiedziałam, że się załapalismy. Miś jest super, później wkleję zdjęcie.
MamZdroweDziecko.pl -
A my dzis dzień udany, oprócz tego konkursu to wygrałam jeszcze koszulkę RMFu i juz ją przysłali a J dzis kupił okna dachowe i dostał rabacik w wysokości 400zł.

Gratuluje zwyciestw i passy...moze ulamanie zeba to wrozba na szczesliwy los?:sorry2::tak:

dzis wieczorem albo jutro pojedizemy do mojej mamy i zrobimy sobie dluzszy weekend.

u nas dzis wieje jak w kieleckim i pada caly dzien.

bylam z julitka u fryzjerki obciac jej fachowo grzywke:rofl2:
jednka jedziemy dzis do mamy, wiec dopiero zo zobaczenia w poniedizalek!!!

milego weekendu BBonki!

Szerokosci zycze na drogach...a jaka modna grzywke ma Julitka?:-)

.

Paweł tak sobie. Gorączka jest. ok 20 znowu dałam nurofen :baffled: bo było 39.2. o 20.40 było 39.7 :no:. Teraz juz spada. Pokasłuje - znaczy spływa mu z nosa i siada na gardle wysoko a on nie może tego odksztusic... Jutro lekarz.

Oni zawsze chorują jak jestem sama :baffled::dry:

Jutro pójdę. jakbyco to mam też fajną przychodnię dyżurną niedaleko więc w weekend też nie będzie problemu.

Asia - jak Pawelek? Bylas w przychodni?
U nas dziś śnieg popadał, ale Asia nie odpalaj miotły, bo w tej chwili to już wspomnieniowa breja pozostała.
Stachu układa zabawki pod barierką zamontowaną w drzwiach, usypuje barykade, włazi na nie i ewidentnie kombinuje żeby wyleźć.

:-DSkąd ja to zanm porozstawialiśmy już w domu wszystko tak żeby nie mogła się wspinać to znalazła i na to sposób podjeżdża swoim jeździkiem do miejsca gdzie chce się dostać włazi na siedzisko a potem na kierownicę i myk na ławę z ławy na meble itp alpinistka jedna ;-):-D zabarałam jeździdełko to wczoraj wywaliła wszystkie zabawki z pudła przewróciła je do góry kołami i znowu cel osiągnięty:-) Czesm to już nie wiem co mam z nią zrobić taka ciekawa świata z perspektywy mebli że co bym nie robiła mała szelma sobie poradzi i znajdzie sposób żeby cel osiągnąć.

No to niezle spryciarze z tych naszych wrzesniatek - szajka cwaniaczkow hehe

Nastroje znow mam bardzo :-(:crazy::frown::wściekła/y::sad::baffled::errr:...ale postaralam sie wam odpisac, zeby nie bylo...:sorry2:
Do pozniej!

A moja kawa stygnie. Tradycyjnie:baffled: Mały przed chwilą się obudził,ale jeszcze kula się w łóżeczku z podusią i dinusiem. Muszę się sprężyć,bo nie wiem o której S wróci z pracy,a wymyśliłam kluchy na pyrach,czy szare kluchy jak kto woli. Muszę zetrzeć ziemniaki:crazy:
Za jakieś pół godziny wrzucę na pocztę ostatnią część świątecznych piosenek (tam nie ma kolęd).
Gdyby nie wiatr to ładnie by bylo u nas...

Hej. Nocka normalna, bez żadnych rewelacji.

Placuszek wygląda imponująco a jak smakuje, to póxniej ocenią goście. Sałatkę też już dziś dokończyłam, posprzątane, ugotowane, w piecu napalone, ale dzis mam powera.
Teraz mały kima a ja w necie, bo zamówienie muszę zrobić a jak sie obudzi zjemy cos ciepłego i pierwszy raz Adaś zobaczy śnieg i dotknie. Muszę lecieć po małe zakupy.

Justa mój też tydzień temu dostał nowy telefon i podobnie ja Twój musiał się nacieszyć nowa zabawka.
Asia jak Pawełek?

Ja wlasnie kawę konsumuję. Drugą już. Trochę sie i tak opanowałam w ramach staran o dziecko z tymi kawami, bo potrafilam 5 dziennie na luzaku wyżłopać.

Majandra - pół domu mamy, 50 m kw (i piwnica) narazie wystarcza, ale chcemy za trzy - cztery lata rozbudować.

Hruda - na poprawę humorku:

Wchodzi kowboj do baru i patrzy - siedzi tam cud kobieta.
Kowboj: Cześć. Kim jesteś?
Kobieta: Lesbijką…
- Eeeeee… To znaczy?
- Jak się budzę myślę o seksie z kobietą, jak jem śniadanie to myślę o seksie z kobietą, jak idę do pracy to myślę o seksie z kobietą, jak jem obiad, to myślę o seksie z kobietą, jak wracam do domu, to myślę o seksie z kobietą, jak zasypiam, to myślę o seksie z kobietą… A Ty, kim jesteś?
- Jak tu przyszedłem to myślałem, że jestem kowbojem, ale teraz wiem, ze jestem lesbijką.

Milego dzionka bebony, biorę sie za obiad :)

Ostatnia edycja:
Anetasa, nadrabiasz zamknięty? Na której jesteś stronie?:-D

Asia, czekamy na wieści od lekarza. Chyba zaraz do Ciebie smsnę, bo niedługo wychodzę i się nie dowiem, jak Pawełek.

Donkat, mój brat dziś wraca z delegacji w Radomiu i powiedział, że jak go jeszcze raz wyślą do tego nudnego miasta to rzuca pracę. Taki nudny Radom jest?

Ostatnia edycja:
I ja sie witam po dlugiej nie obecnosc.
na nowym mieszkanku nie mielismy doscdlugo netu i stad moja nieobecnosc.
U nas wszystko dobrze.Naomi zaczna coraz ladniej chodzic,liczba zabkow sie niezmienila.Moj brzusio rosnie jak szalony ze az sama jesem w szoku.

Postram sie was jakos chociasz troszke nadrobic zeby wiedziec cos ie dzialo podczas mojej nie obecnosci.

Pozdrawiam goraco.

I prosze oddajcie dzis glosik na Naomi bo mamyb ich malo.

reklama
Majandra nadrabiam nadrabiam ale raczej rady nie dam dziś wszystkiego poczytać a płakałam już i ze wzruszenia i ze śmiechu;-):tak:
Wogóle dziś po tych porannych rewelacjach z Tuśką jakaś taka jestem do niczego i weny mi brak do pisania nawet o głosowaniu na nasze pociechy zapomniałam dobrze że Noemi mi przypomniała no i jeszcze na Justyne muszę oddać głos. Może jak wypiję kolejną kawę to jakiś power wróci choć to już będzie 3 dzisiaj to nie spodziewam się rewelacyjnych rezultatów.:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry