reklama

Wrześniówkowe mamy

B]Anetasa[/B], czasami takie prezenty na ostatnią chwilę są najlepsze :tak: Chociaż te tłumy w sklepach mnie przerażają :baffled: Nie cierpię.

Tygrysek, dasz radę, nie bój się :tak: Nie stresuj się :tak:

Ja napiekłam mnóstwo ciasteczek i prawie skończyłam jedno ciasto, jutro ciąg dalszy. Lubię piec, ale sprzątać po tym nie cierpię :crazy: Na szczęście już skończone na dzisiaj.

reklama
Dzien dobry wszem i wobec:-)
a ja myslalam, ze jest super kolorowo, bo nas baaardzo zaniedbujesz:-(
jakis czas musicie ze soba "powalczyc" jak dwa lwy na jednym terytorium;-)
oby sie obylo bez strat mateiralnych i duchowych:-)
Zaniedbywalam bo czas 'marnowalam' na klotnie ale juz ok...na szczescie:baffled:
hej, tylko na chwilę,żeby wziąść prysznic, zosatwilam w sobotę opis na gg,ale s przyjechal i go zepsuł. Mateusz na odoskrzelowe zapalenie płuc, jesteśmy od soboty w szpitalu i najprędzej wyjdziemy w wigilię rano. mam nadzieję,że u was wszystko ok i wesołych świąt wam życzę siostry.
Duuuuzo zdrowka dla Mateuszka. W srode bedziecie w domku:tak::tak::tak:

My tez idziemy na gotowe ale rybe musialam zrobic...i z calym szcunkiem dla tego zacnego dania ale smorodu gotowanej ryby w mieszkaniu nie cieprpie:wściekła/y:. Od wczoraj az skwiercza kadzidelka:-D Musze ja jaeszcze zalac galerata i zrobic schabik.
Spadam zaraz do Ikei po pokrowiec na sofe bo sie caly porwala i az mnie skreca na mysl o tych tlumach:crazy:...a chlopaki ida wspolnie do Galerii szukac mikolaja dla mamy i zony;-):-D

Hej.....

Miało mnie tu nie być, ale siła wyższa. Wszystko co nie brudne porobione, bo wody u nas nie ma od ponad godziny.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a pranie też w pralce

Majandra ja za często nie robię ciast gotowych, ale jak już to zawsze wychodzą jak na opakowaniu. ;-)

Hrudzia
niech chłopaki się postarają i z tego Mikołaja jak najlepszy prezent dla Ciebie wycisną:tak::-):-):-)

My z J w tym roku nie robimy sobie prezentów, bo jeden duży stoi w garażu:tak::-D:-D:-D
Dzis jeszcze muszę jechac kupić i założyc opony zimowe.:baffled:

Pogoda u nas piękna ( za oknem) . Słoneczko i bez chmurne niebo, temp tez na plusie, więc idealna na spacer,ale.... po pierwsze dzieciaki jeszcze nie są zdrowe, by mogły wyjśc , a po drugie to STRASZNIE wieje, więc gnijemy w domciu

wiitaaam!!!!

ja dzis robie rybke, warzywka juz obrane, tylko pokroic i udusic. mialam ja robic na wigilie do mojej mamy, ale na sczescie przed drobota zadzwonilam spytac co i jak , a ona mi mwoi, ze rybke po grecku juz robi:szok::szok: zapomnialal, ze to ja maialm przygotowac:rofl2:
zrobie wiec do tesciow, choc tesciowa moiwla, ze oni nie lubia, ale ja podejrzewam, ze po prostu nie znajja tej potrawy, wiec niech sprobuja:-D

Ach nie lubię takich zakupów na ostatnią chwilę ale cóż skoro tak wyszło.

ja tez :no::no: musze miec wszystko wczesniej zaplanowane i zalatwione

a mnie strach ogarnia czy zdąże ze wszystkim eh szkoda gadac to juz świateczna gorączka a choinki brak buuuuuuuuuuuuu

to juz wszystko wykupili?????????:szok::szok::szok::szok: niemozliwe! pewnie dla tygryska czai sie gdzies piekna choineczka i czeka....:-)

.a chlopaki ida wspolnie do Galerii szukac mikolaja dla mamy i zony;-):-D

jak to fajnie brzmi, pewnie jestes dumna z takiej zgranej pary mezczyzn;-):-)

No to i ja wpadłam się przywitać. Mała śpi ostatnie zakupy zrobione. M dostanie sweter mnie się bardzo spodobał a przy okazji zaszalałam i kupiłam sobie jeszcze bluzeczkę i Tuśce spodnie. A teraz się zastanawiam jak dożyję do 1:baffled: chyba znów karta kredytowa pójdzie w ruch:zawstydzona/y:

No to i ja wpadłam się przywitać. Mała śpi ostatnie zakupy zrobione. M dostanie sweter mnie się bardzo spodobał a przy okazji zaszalałam i kupiłam sobie jeszcze bluzeczkę i Tuśce spodnie. A teraz się zastanawiam jak dożyję do 1:baffled: chyba znów karta kredytowa pójdzie w ruch:zawstydzona/y:

czyli lepiej by bylo, jakbys sie na te zakupy nie wybieralal:-D:-D:-D:-D

a jak mala wczoraj spala, pozno poszla na noc spac? julitka przed 22:szok::szok:

majandra, jak nastroj przed weselem? to juz zakilka dni jesli dobrze pamietam, tak? idziecie?

lece prasowac, bo nie chce zostawiac na swieta sterty prania

witam:-)
ja też już jedną rybkę zrobilam jeszcze planuje zrobić ciasto i rybę po grecku(ryba od rana się odmraża):tak:
Mati poszedl dziś spać zdrowy tzn z samym katarkiem który go męczy już tydzień a obudzil się z gorączką 38,4:-(:crazy:a mialam iść do sklepu po pieczarki:wściekła/y:
My w tym roku też sobie prezentów nie robimy tylko dzieciom kupiliśmy i mamie damy do koperty 100zl bo będzie u nas na wigilii i w 1 dzień świąt no i chrześnicy D kupiliśmy klocki
Ciekawe jak tam Justyna i Mateuszek ?mam nadzieję że Matuś czuje się już dużo lepiej i jutro z samego rana wrócą do domku i na BB:tak:
Donkat glosik oddany

Ostatnia edycja:
Baboniki -korzystajac z 'wolnej' chwili...:-)
Chcialabym wam życzyc cytujac Gałczyńskiego...
Aby te Swięta były Bliskością i Spokojem
a nadchodzący Nowy Rok
Dobrym Czasem

reklama
Mati poszedl dziś spać zdrowy tzn z samym katarkiem który go męczy już tydzień a obudzil się z gorączką 38,4:-(:crazy:a mialam iść do sklepu po pieczarki:wściekła/y:
My w tym roku też sobie prezentów nie robimy tylko dzieciom kupiliśmy i mamie damy do koperty 100zl bo będzie u nas na wigilii i w 1 dzień świąt no i chrześnicy D kupiliśmy klocki
Ciekawe jak tam Justyna i Mateuszek ?mam nadzieję że Matuś czuje się już dużo lepiej i jutro z samego rana wrócą do domku i na BB:tak:
Donkat glosik oddany

oj, czyzby cos bralo Mateuszka?:-(

my tez w tym roku bez prezentow dla nas. mam nadziejje, ze za rok nie tzreba bedzie oszczedzac:tak:

monia, dzieki za glosik
nie bylam pewna, czy ten link jest dobry, bo mnie sie jakas dziwna zakladka otwieralal, ale skoro dalas rrade, to znaczy ze ok:-)

hrudzia,dziekujemy za zyczonka

ja talentu do zyczen nie mam, :-(
zycze Wam kobietki, aby ten czas byl radosny dla Waszych rodzin, wasnie i spory odeszly na bok, a na twarzach zagoscil usmiech i pozostal jak najdluzej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry