• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń,
przychylności wszechświata,
siły w ramionach i czystego ognia w sercu,
co zapali wszystko wokół Was szczęściem i radością.
Niech wszystko czego się dotkniecie,
stanie się pomocne w spełnieniu marzeń,
a każda najdrobniejszą nawet czynność
przybliża Was do bycia najszczęśliwszą
i najbardziej uśmiechniętą osobą
spośród wszystkich ludzi.
Wesołych Świąt!!

reklama
"Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,
oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały"...
Błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku życzę Wam, kochane BBony.:-)

Ostatnia edycja:
Kochane BBony, my też Wam życzymy, żeby te Święta były dla Was wyjątkowym czasem pełnym radości, spokoju, dobrego nastroju, rozwiązywania konfliktów. No i zdrowia, zwłaszcza dla małych chorujących.

reklama
Wpadłam zameldować że my już po Wigilijnym obżarstwie i ledwo chodzę. Tuśka padła zaraz po kąpaniu chyba z nadmiaru wrażeń i też z przejedzenia:rofl2: W sumie było całkiem fajnie i wszystkie moje obawy okazały się bezpodstawne :tak: na szczęście. Mąż się spisał i dostałam swój wymażony nowy telefonik i jeszcze super koszulkę nocną z tym że to prezent chyba też dla niego:dry: Tusia miała trochę mniej szczęścia bo ciocia zapobiegliwa okazała się praktyczna i dostała chusteczki do pupy 2 bodziaki i płyn do kąpieli ale za to od dziadków super wow wow czytaj psa którym jest zachwycona. Dobra pochwaliłam się i uciekam na świąteczne testowanko prezentu oczywiście tej koszulki bo telefon już przetestowałam:-D. Jeszcze raz życzę Wam wszystkiego naj naj lepszego z okazji Świąt!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry