reklama

Wrześniówkowe mamy

majandra, jak nastroj przed weselem? to juz zakilka dni jesli dobrze pamietam, tak? idziecie?
Idziemy obowiązkowo, bo to siostry ciotecznej i będzie cała rodzina mamy, której wiele lat nie widziałam. A nastrój do d...., bo pojeść nie mogę:wściekła/y::zawstydzona/y::-(:sorry2:

Ja od męża dostanę czerwoną skórzaną portmonetkę, a mąż ode mnie elektryczną maszynkę do golenia.

reklama
dupa dupa dupa u mnie syfilois i dalego w lesie ze wszystkim dzieci mnnie wykańczają są tak nieznośnie do potegi słów mi brak ................................

ale choinka jest no i ajk na kiepski wybór to jest łądna zwykly swierk za 30 zika ale piękny i pasuje na długośc i szerokosc
dobra ide dalej w kierat domowych spraw

Życzę Wam Bebonki aby wszystkie wigilijne wypieki i potrawy wszystkim bardzo smakowały, żeby wrześniątka mało rozrabiały. Samych trafionych prezentów, sniegu do zrobienia bałwana, żeby nie tylko dzieci, ale i rodzice długo wspominały nadchodzace święta z radością i rozżewnieniem. Ale przedewszystkim życzę zdrowia i spokoju (a najbardziej zyczę tego Mateuszkowi i Justynie).
Wesołych Świąt!

Kochane WESOLYCH SWIAT w cieple rodzinnym!Gwiazdki z nieba i spelnienia marzen!Zadowolenia z meza i naszych kochanych maluszkow!

Zabieram sie dalej do pracy. Pierogi ruskie, z kapusta ,sledzie, kapusta z grzybami, krokiety, ciasto juz zrobione. Ide gotowac warzywa na salatke. M wygonilam na piwo do sasiadow :-) Oczywiscie wzial corcie ze soba, wiec mam spokoj :-) Jeszcze raz wesolych swiat!!!

Idziemy obowiązkowo, bo to siostry ciotecznej i będzie cała rodzina mamy, której wiele lat nie widziałam. A nastrój do d...., bo pojeść nie mogę:wściekła/y::zawstydzona/y::-(:sorry2:

Ja od męża dostanę czerwoną skórzaną portmonetkę, a mąż ode mnie elektryczną maszynkę do golenia.

a czemu nie pojesz/ dieta? oczyszczanie?
oj, to czas niefortuny sobie wybralas:-D

fajne niespodzianki z prezentow:rofl2::-D

dupa dupa dupa u mnie syfilois i dalego w lesie ze wszystkim dzieci mnnie wykańczają są tak nieznośnie do potegi słów mi brak ................................

ale choinka jest no i ajk na kiepski wybór to jest łądna zwykly swierk za 30 zika ale piękny i pasuje na długośc i szerokosc
dobra ide dalej w kierat domowych spraw

tygrysku, dasz rade. jutro wpadniesz na BB pochwal;ic sie, ze wsyzyyystko masz zrobione na glanc;-):-)

Kochane WESOLYCH SWIAT w cieple rodzinnym!Gwiazdki z nieba i spelnienia marzen!Zadowolenia z meza i naszych kochanych maluszkow!

Zabieram sie dalej do pracy. Pierogi ruskie, z kapusta ,sledzie, kapusta z grzybami, krokiety, ciasto juz zrobione. Ide gotowac warzywa na salatke. M wygonilam na piwo do sasiadow :-) Oczywiscie wzial corcie ze soba, wiec mam spokoj :-) Jeszcze raz wesolych swiat!!!

a kto tyle zje?:szok::szok:

a czemu nie pojesz/ dieta? oczyszczanie?
oj, to czas niefortuny sobie wybralas:-D

fajne niespodzianki z prezentow:rofl2::-D
Nie pojem, bo to wesele mamy, a nie chcę iść z brzucholem "ciążowym":no:

A co do prezentów to w tym roku bez niespodzianek, bo akurat tego potrzebujemy: męża maszynka aż skrzypi przy goleniu:-D, a ja chodzę bez portmonetki, bo już była tak dziurawa, że pieniądze z niej wypadały:sorry2:

Witam się;-)
Poczytałam ale nie dam rady pisać bo padam na cyce. Wielkie G zrobione a styrana jestem na maksa:-( i idę lulać.
Wpadłam dać znak życia i złożyć życzenia (bo nie wiem czy jutro będę miała kiedy włączyć kompa):

"Z opłatkiem pojednania
Zstępuję na niziny...
Dobroć Bożą odsłaniam,
Wszak ona gładzi winy.
Darujcie zatem wzajemnie
Sobie brak serca, urazy,
A niebo - rozświetli ciemnie,
Gwiazdą pojednań obdarzy."

(Cz. Wolniewiczówna)

Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, radości i ciepła w bliskich gronie. W Nowym Roku natomiast samych słonecznych dni, pogody ducha oraz sukcesów na każdym kroku.

Dobranoc.

czesc wszystkim bbholiczkom!
nawet nie czytam. wpadlam tylko zyczyc wam wesolych swiat, wielu wielu spokojnych chwil i odpoczynku od codziennego pospiechu.
mam nadzieje, ze u wszystkich wszystko gra i ze tak bedzie caly rok.
sciskam was mocno!

no i na dziś tzn 23 grudzień koniec, powiedzmy ze ogsrnełam chaos w domku i jest juz znośnie chociaz trochę lipe odwaliłąm bo nie na glanc ale sama jestem z tym wszystkim a do tego marudne i wredne dzieciaczki maskara ja ubrałam z szymkeim choinkę a przyszła wiki i ciach ściąga co sie da i rozrzuca eh

ja za pomsłem klavell zrobiłam ręcznie kredkami talony dla B na coś tam ;) i dołożyłam mu to do zestawu kosmetyków ciekawa jestem czy on mnie jakimś drobiazgiem zaskoczy

reklama
Witam i ja niestety z pracy ale tylko do 17:30.
Kochane Bebonki życzę Wam z całego serca aby te Święta były spokojne i radosne w gronie rodziny i bliskich!Abyście po nich nie musiały diet stosować:-p a na nadchodzący Nowy Rok życzę Wam i naszym dzieciaczkom dużo zdrówka!
Ja niby na gotowe idę ale z kuchni wyszłam wczoraj o 23 a jeszcze choinka była nie ubrana:-( W efekcie skończyliśmy po 24 i padłam na nos a żeby było śmiesznie to Tuśka rano nawet nie zwróciła uwagi na choinkę potraktowała ją jak kwiatka który zawsze w tym miejscu stoi czyli zignorowała:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry