monia_l
Wrześniowe mamy'07
a co to już 10.30 a tu jeszcze nikogo nie bylo
my idziemy do lekarza na kontrolę więc nawdychamy się trochę świeżego powietrza jupi:-)a jak wrócimy to dalej będziemy się kisić w domku:-(
znacie jakieś fajne strony na których można pooglądać galerie sypialni bo mamy zamiar za niedlugo wziąść się za robotę naszej sypialni i potrzebuję inspiracji
:-)

my idziemy do lekarza na kontrolę więc nawdychamy się trochę świeżego powietrza jupi:-)a jak wrócimy to dalej będziemy się kisić w domku:-(
znacie jakieś fajne strony na których można pooglądać galerie sypialni bo mamy zamiar za niedlugo wziąść się za robotę naszej sypialni i potrzebuję inspiracji
:-)
a najbardziej 1 i 4
skleroza
wiec tylko będę Was podczytywać

Dlatego wiosna bedzie dla nas zbawieniem, chyba ze szybciej znajde prace i zapisze małego do żłobka ( bo nie bedzie innego wyjscia).No ale jak zwykle narzekam
, żeby tylko sie przytulić) i zdarzyło sieże kilka razy w nocy gdzieś zakwilił- rano słyszałam odpowiednie komentarze, ze co siedzieje z dzieckiem, że w nocy płacze
...chodzilo mi raczej o takie ogolne uzuplenianie diety w to co w pozywieniu jest jak na lekarstwo
wszyscy ludzie na mnie patrzyli