Nie musi, ale wyobraź sobie, że dziecko płacze, nie chce usnąć itp. Co wtedy kusi? Kołysanie. I koło się zamyka.
A niech rozpieszcza mała Hrudzinkę co tam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie musi, ale wyobraź sobie, że dziecko płacze, nie chce usnąć itp. Co wtedy kusi? Kołysanie. I koło się zamyka.

Hruda zazdroszczę Ci tak troszkejak wspominam te czasy małej fasolki w brzuszku te oczekiwania na pierwszy ruch
wspaniałe chwile.
Tak sobie patrze na zdjecia bobasków w galerii u góry strony i widok dziecka ze smoczkiem to takie dziwne teraz dla mnieojej ależ jestem HAPPY, że Kuba już nie doi smoka
i strasznie ją to śmieszyWcale niepowidziane...Stas tez uwielbial smoczek ale tylko do zasypiania...i pewnego wieczoru po prostu mu go nie dalam. Poplakal ( a ja z nim:-() ale nastepnego dnia tylko kilka razy zajeczal i od tamtej pory zasypia bez a smoki pooooszly w sina dal...:-)a my nadal nie pożegnaliśmy się ze smoczkiem- wstyd sie przyznac ale jest on nie tylko do spania....
bedziemy mieli problem....

nic mi się nie chce. Przed chwilą był szef i powiedział że sprawdzi ile i czy wogóle może dofinansować mi te okulary jeśli tak to on nie widzi problemu. U nas już chyba po choróbstwie jutro wybieram się z małą do kontroli ale myślę że będzie już ok
Lenia mam takiego że nawet nie chce mi się wstać i iść zrobić sobie kawę
nie wiem jak tu wysiedzę do 22 liczę na jakieś wsparcie;-)