anetasa
Wrześniowe mamy`07
No właśnie z tymi mieszkaniami wojskowymi to już chyba teraz tak nie dokońca idealnie jest. Owszem kiedyś dawali ale teraz w obecnych czasach chyba z tym gorzej
muszę podpytać znajomego 40-sto kilku letniego emerytowanego wojskowego jak to teraz z tymi mieszklaniami jest;-) chociaż pewnie nie prędko będę mieć okazje bo to sąsiad moich rodziców a jak wiadomo ostatnio nie specjalnie mam ochotę ich widywać
muszę podpytać znajomego 40-sto kilku letniego emerytowanego wojskowego jak to teraz z tymi mieszklaniami jest;-) chociaż pewnie nie prędko będę mieć okazje bo to sąsiad moich rodziców a jak wiadomo ostatnio nie specjalnie mam ochotę ich widywać
mieszkania super, ale czynsz
Poza tym u nas nie wynajmiesz mieszkania 2pokojowego za mniejsze pieniądze niż 500zł -600 zł+plus opłaty oczywiscie
co do szkoły oficerskiej to po tych wszystkich testach i egzaminach wyjechała chyba na 3 albo 4 miesiące (nie chce kłamać a wyleciało mi z głowy gdzie ona to była) w tym czasie miała chyba 3 albo 4 przepustki i przyjeżdżała do domu na wekendy. Teraz z pracy jest bardzo zadowolona i mówi że warto było
No ale z własnego doświadczenia jeszcze nie wiem:-(
ja mam np. niecałe 300zł za prąd co 2 miesiące ok 200zł i gaz kolejne 200zł dochodzi jeszcze rata kredytu która ostatnio co raz wyższa
i nie jest łatwo związać koniec z końcem gdyby mi ten czynsz jeszcze podnieśli to chyba faktycznie by nam korzonki do jedzenia zostały