Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anetasa super niespodzianka od szefowej.
Ja dostalam na jesieni taki spadek bo znajomi wracali na stale do PL z coreczka 3 letnia.Dostalismy tyle zabawek,ksiazeczek i ubranek jeszcze na wyrost ze oddzielny pokoj by sie na to przydal![]()
Co do ciuszków to też tak mam. Moja przyjaciółka ma córcię w maju kończy 5 lat i zawsze wszystko trzymała dla mnie także w efekcie mam już nawet dla Tuśki kurtkę na zimę na 4 latka:-)
I dopiero ta moja kolezanka mi tyle dala i tylko ona jak narazie.jeszcze dodam ze Fabka chrzestny ma dwie corki 6 i 4 latka ale jakos sie nie chelpi do oddawania.

Ja nie wiem co to za ludzie chodzą po świecie.
normalnie szok. Ja nie wiem co to będzie jak nasze dzieci pójdą do szkoły
Ojejku, no to Maja się wycirpiała! Dużo zdrowia dla niej i dla dzieciaczka życzę!
My byliśmy na spacerku i Oskarek sporą część szedł na nogach pchając sanki![]()
Tylko jacyś kolesie zaczeli w nas rzucać kulkami, mnie trafili mocno w nogę. Wyraźnie celowali w Oskara.Ja nie wiem co to za ludzie chodzą po świecie.

sorki ale inaczej nie moge ich nazwac...Doti to nie do pomyślenia, żeby w dziecko celować świat zwariował a wraz z nim ta nasza współczesna młodzież. Jak wiecie u mnie jest na feriach moja kuzynka ona w tym roku kończy 18 lat jak mi opowiada co się w szkołach teraz wyrabianormalnie szok. Ja nie wiem co to będzie jak nasze dzieci pójdą do szkoły
![]()

no tez sie tego boję, czasy coraz gorsze a rodzice maja coraz mniejszy autorytet
a ja sie dzisiaj wkurzyłam
bylam na soacerku z Jula i komórka mi wypadła z kieszeni i ja zgubiłam![]()
współczuję