Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My byliśmy na spacerku i Oskarek sporą część szedł na nogach pchając sanki![]()

Doti to nie do pomyślenia, żeby w dziecko celować świat zwariował a wraz z nim ta nasza współczesna młodzież. Jak wiecie u mnie jest na feriach moja kuzynka ona w tym roku kończy 18 lat jak mi opowiada co się w szkołach teraz wyrabianormalnie szok. Ja nie wiem co to będzie jak nasze dzieci pójdą do szkoły
![]()

a ja sie dzisiaj wkurzyłam
bylam na soacerku z Jula i komórka mi wypadła z kieszeni i ja zgubiłam![]()
tak na szybko byłam w trakcie robienia syropu z cebuli poszatkowałam ją i stało się nieszczęscie szymek wysypał na nią kakao i mam pytanie czy mogę zrobic ten syrop z kakao bo szkoda mi cebuli a wiecej nie mam dzis???????????

mama mi poradziła wypłukac na druślaku kakao i tak raczej zroie następnym razem zorbie kakowyTygrysku cebula ne powinna zmienic swoich wlasciwosci od kakao.Jak nie masz nowej cebuli to podaj kakaowaA jak pomoze to wpisuj sposob na nowy watek
![]()
tak na szybko byłam w trakcie robienia syropu z cebuli poszatkowałam ją i stało się nieszczęscie szymek wysypał na nią kakao i mam pytanie czy mogę zrobic ten syrop z kakao bo szkoda mi cebuli a wiecej nie mam dzis???????????
a ja wła.snie miałam napisać, żebyś wypłukała to kakaomama mi poradziła wypłukac na druślaku kakao i tak raczej zroie następnym razem zorbie kakowy
ale Twoja mama mnie wyprzedziła.

ja miałam paskudny dzień w pracy dramat moja przyjaciółka wczoraj urodziła ale masakra dzidziuś się zaklinował i musieli go wyciągać próżnociągiem jest strasznie pocięta więc nie może się nawet ruszyć a dziecko ma krwiaka na główce teraz jadę do mojego dziadka bo przed chwilą dzwoniła babcia że jest już w kiepskim stanie i chce zobaczyć Zuzię niech ten tydzień się już skończy![]()

szkoda wcale ci się nie dziwię że się wkurzylaś:-(a ja sie dzisiaj wkurzyłam
bylam na soacerku z Jula i komórka mi wypadła z kieszeni i ja zgubiłam![]()
a D jeszcze nie wrócilJ własnie dopiero wrócił i mimo, że cały dzień byłam sama z dziećmi to sie nie pobili, nie płakali, byli gtrzeczni a jak J wraca normalnie z pracy czyli o 15 to jest masakra czasami![]()

dzieci już spią Mateusz u góry w swoim pokoiku a Ola na dole na kanapie bo uparla się że będzie czekać na tatę
a taty jak nie bylo tak nie ma
Oli co chwile charczy w piersiach i muszę jej dawać częściej wziewy bo niekiedy ma takie ataki kaszlu i widać że jej się ciężko oddycha:-(a jutro jest msza za mojego tatę i tak bardzo chcialam żebyśmy pojechali wszyscy ale nic z tego teściowa przyjedzie do dzieci a ja z D pojedziemy na mszę,,,

..Wez komorke malza i chodz po przetartych szlakach z Julia to "moze" znajdziesz...
:-)