monia_l
Wrześniowe mamy'07
mój też nigdy nic nie planujea mój jak zwykle nic nie planuje bo to taka gapa

i napewno będziemy siedzieć w domu przed tv
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój też nigdy nic nie planujea mój jak zwykle nic nie planuje bo to taka gapa

i napewno będziemy siedzieć w domu przed tv

zawsze to jakis planMój napewno planuje. Kłótnia + sex lub sex+kłótnia![]()

ale uruchomiłam dziś wszelkie znajomości i na poważnie szukam tej niani
więc jeśli się uda to może jakaś kolacja we dwoje a po tem? no wiadomo co potem:-) Dobra ja się żegnam bo oczka mi się zamykają a i M marudzi że cały dzień go nie było i zamiast z nim pogadać to tu siedzę. Nałóg nałogiem ale o męza też trzeba dbać bo jeszce wymieni na nowszy model
bez okularów
;-):-)a mój juz spi od godziny obrażonyDobra ja się żegnam bo oczka mi się zamykają a i M marudzi że cały dzień go nie było i zamiast z nim pogadać to tu siedzę. Nałóg nałogiem ale o męza też trzeba dbać bo jeszce wymieni na nowszy modelbez okularów
;-):-)

- bede szukac.
jest 13 i 14
A co do bodziaków to w takim zwykłym sklepie typu Pepco, Textil Market .... takie samoobsługowe sklepy z odzieżą( tanią ale nową)
![]()
kurczę na różnych wątkach czytam jak Wasze dzieci ładnie potrafią już mówić a u nas cały czas dupa:--( kiedy ja się bede mogła czyms pochwalić....
![]()

O tej porze już nic![]()
eee, wczoraj jadłam
chyba zmuszona będę zjeść dziecku kinderki albo pójdę robić te naleśniki

siedzę schowana za laptopem z tymi lodami moimi znalezionymi,a młody jakby czuł,że cos kombinuję usiadł w łózeczku,a później wstał, po chwili się wychylam zza laptopa,a on ma noge przez szczebelki przewieszonąa tak kilka dni temu cieszyłam się,że tego nie potrafi jak Harsh pisała o Oliku. I co ja mam teraz zrobić? Wyjąć mu te szczebelki? A jak wyjdzie jak będę spała i cos odwinie? A jak wyleci mi z góry? Może się zabić??
zawsze to jakis plan![]()
Ale strasznie mnie to rozsmieszylo.
I mam dobry humorek 
ale podejrzewam że to efekt tego długiego snu w dzień
jednak dziś była na tyle łaskawa że pozwoliła nam do prawie 8 jeszcze pokimać
chociaż efekt tego taki że opróżniła całą swoją szafkę z ciuchami i zafundowała sobie przegląd swojej garderoby
zaraz się zbieramy na krótki spacerek choć za oknem ponuro i wcale mi się nie chcę. Mam nadzieję że kawka którą piję mnie postawi na nogi i przystąpie do działań z energią:-) Miłego dnia!