Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wreszcie ktoś konkretny :-) no poza Anetasa bo ona by chciała a nie może:-);-)
pewnie kiedyś bym tak zrobiła ale teraz do domku do Tusi muszę pędzić kto by mnie tu rano obudził;-)Święta słowa!Ja np wyszłam z założenia że pojadę gdzie będzie trzeba byle w Polsce
dostosuję się do reszty a czy do miejsca docelowego będzie 100 czy 300 km to jakoś to zorganizuję.
to tak jak ja, bo na drugi koniec Polski i tak jedziemyŚwięta słowa!Ja np wyszłam z założenia że pojadę gdzie będzie trzeba byle w Polsce
dostosuję się do reszty a czy do miejsca docelowego będzie 100 czy 300 km to jakoś to zorganizuję.

najwyżej urlop byśmy dopasowali do terminu zjazdu czarownic, by dwa razy nie jeździć;-)

, albo bysmy dwa razy pojechali

to tak jak ja, bo na drugi koniec Polski i tak jedziemynajwyżej urlop byśmy dopasowali do terminu zjazdu czarownic, by dwa razy nie jeździć;-)
![]()

Niestety nie wszystko ode mnie zalezy:-( ale mam nadzieje że zdacie mi relacje:-)

"tambylcem" trzeba byc

;-);-);-);-)

żart oczywiście"tambylcem" trzeba byc
;-);-);-);-)
żart oczywiście

uwielbiam Twoje teksty
jesteś moim góru tekstowym zaraz po Justynie. A właśnie tą gdzie dzisiaj wywiało?
Usprawiedliwiona :-)Ja uczę się matmy do kolokwium, więc sorki za nieobecność![]()
Niestety nie wszystko ode mnie zalezy:-( ale mam nadzieje że zdacie mi relacje:-)
Oj Agulka na Ciebie to można liczyć;-) nie zapomniałaś o mnie kochana.

to tak jak ja, bo na drugi koniec Polski i tak jedziemynajwyżej urlop byśmy dopasowali do terminu zjazdu czarownic, by dwa razy nie jeździć;-)
![]()